Höntsätreenit käynnistyvät tällä viikolla – Atletico etsii uusia pelaajia

Vaikka varsinaiset harjoitukset uuden, lähipäivinä julkistettavan päävalmentajan johdolla käynnistyvätkin vasta tammikuun alusta, palaa Atletico pallottelemaan perinteisten offseason-höntsien merkeissä jo tällä viikolla. Joukkue kokoontuu marraskuussa neljään otteeseen Pallomyllyn lämpöön aina torstaisin klo 20:30 alkaen.

Marraskuun aikataulut:

– To 03.11. klo 20:30-22:30 @ Pallomylly
– To 10.11. klo 20:30-22:30 @ Pallomylly
– To 17.11. klo 20:30-22:30 @ Pallomylly
– To 24.11. klo 20:30-22:30 @ Pallomylly

Nämä rentohenkiset höntsäilyt ovat myös uusille, joukkueenvaihtoa harkitseville pelaajille oivallisia tilaisuuksia tulla näyttämään taitojaan ja hakea tatsia ilman kummempia sitoumuksia. Atletico katsastaakin uusia pelaajia ja pyrkii kiinnittämään ensimmäiset heistä jo tulevien viikkojen aikana.

– Pallomylly-höntsät on aina olleet matalan kynnyksen tapahtumia, jossa pääroolissa on futiksesta nauttiminen ja kunnon ylläpito kahtista pelaillen. Näistä tapahtumista on kuitenkin rekrytoitu vuosittain aina ensimmäiset tulevan kauden vahvistukset, joten odotukset on jälleen korkealla, kommentoi joukkueenjohtaja Janne Vottonen.

Atleticon valmennus vaihtui kauden päätteeksi, minkä lisäksi menneen kauden rosterista tulee myös tippumaan jokunen kaveri pois leikkaushoitoa vaativien loukkaantumisten, jo ulkopaikkakunnilla startanneiden opiskeluiden, ulkomaankomennusten ja lopettamisten myötä. Tämän vuoksi uusia pelaajia haetaan oikeastaan ympäri kenttää, mutta erityisesti maalin suulle ja puolustuslinjaan.

– Tammikuussa sen sitten todellisuudessa näkee, että moniko kaivautuu koloista treeneihin, mutta ollaan taustatiimin kanssa laskeskeltu, että haussa olisi jopa 5-10 uutta pelimiestä. Rinki kaipaa varmasti sekä nuorennusta että lisää sitoutuneita, aktiivisia pelureita, tiivistää Vottonen.

30v-juhlavuottaan tulevalla kaudella juhliva Atletico tarjoaa uusille pelaajille:

– Kilpailullisen ympäristön, jossa väännetään treeni- ja pelikentillä tosissaan, mutta kuitenkin aina pilke silmäkulmassa
– Kolmosen laadukkainta tekemistä myös kentän ulkopuolella
– Joukkueen, josta on ollut helppo hakea vauhtia korkeammille sarjatasoille, mutta myös tehdä pitkä ja tyylikäs ura (valtaosa pelaajista on tullut jäädäkseen eikä 10+ vuottakaan Tico-paidassa ole harvinaisuus)
– 2-3 harjoitustapahtumaa viikko + pelit (Kolmonen, cup-ottelut, treenipelit)
– Kotiottelut Pukinmäen samettisella nurmella ja harjoitukset Tapanila-Puistola-Oulunkylä-sektorilla
– Saunailtoja, risteilyjä, kesäjuhlia ja aftergameja – hyvinkin aktiivista toimintaa siis myös kentän ulkopuolella niin halutessaan
– Kilpaileviin vaihtoehtoihin nähden edullisen kausimaksun
– Vahvan ja innokkaan taustaorganisaation, jonka vuoksi pelaaja voi keskittyä siihen, missä on parhaimmillaan

Uudelta vahvistukselta edellytämme:

– Sitoutuneisuutta ja motivaatiota osallistua niin treeni- kuin pelitapahtumiinkin
– Kokemusta ja näyttöjä vastaavista divareista tai junioreiden korkeammilta sarjatasoilta / potentiaalia kasvaa profiilipelaajaksi

Kiinnostelisiko? Ota yhteys Janne Vottoseen (040 822 6006, janne.vottonen (at) gmail.com) pikimmiten.

Huom! Kerrothan samassa yhteydessä ikäsi, mitä pelipaikkaa pelaat, missä ja millä sarjatasoilla olet esiintynyt aiemmin sekä mikä Atleticossa herätti kiinnostuksesi.