Tommi Mönkkönen palaa Atleticoon – tällä kertaa lainasopimuksella TamUsta

Viime viikon pelaajahankinnat eivät suinkaan jäänneet yhteen, sillä Tico tiedotti lainanneensa myös viime kesältä tutun Tommi Mönkkösen (s. 1998) jälleen takaisin Tampere Unitedin Kolmosta pelaavasta kakkosjoukkueesta. Mönkkönen edustaa Atleticoa syyskuun alkuun ulottuvalla lainasopimuksella.

Keskikentän keskustassa ja topparina yhteensä 7 pelissä viime kaudella luutinut “Mönksä” muutti opiskeluiden perässä Tampereelle ja puki TamU-paidan päälleen niin talven harjoitusotteluissa kuin kevään cupin ja Kolmosen kamppailuissa, mutta palasi jälleen kesäksi Helsinkiin ja edustaa Atleticoa tulevissa otteluissa.

Mönkkönen on alkujaan MPS:n kasvatti, jonka pelit käynnistyivät malmilaispaidassa jo vuonna 2004. Mies etenikin junioreista aina ns. edustusjoukkueeseen saakka, jossa ensimmäiset pelit kertyivät vyölle “Mönksän” ollessa vasta 16-vuotias. Kolmosen ja Kakkosen kausien jälkeen tie vei PKKU:hun, josta Mönkkönen lainattiin LPS:ään, jonka riveissä hän on sittemmin pelannut pelannut kolme kautta Kolmosta ja yhden Kakkosta ennen viime kauden siirtoaan Atleticoon.

Loukkaantumisista viime viikkoina kärsinyt ja siten Tico-debyyttiään vielä odotteleva Mönkkönen odottaa jälleen innokkaasti pelejä Tico-paidassa ja jälkipelejä pääyhteistyökumppani, Lokal Food & Barin hoteissa:

– Ticon kausi on alkanut positiivisesti, joten on helppo tulla hyvillä mielin tuttuun porukkaan mukaan. Joukkue oli viime kaudella jo hyvin vahva, ja kun muutaman maukkaan vahvistuksen lisäksi rinki on pysynyt samana, on odotukset tälle kaudelle kovat. Tico nähdään varmasti jälleen mukana kärkikahinoissa. Toivon, että henkilökohtaisella panoksellani pystyn tukemaan joukkuetta mahdollisimman hyvin. Innolla jo odotan nurmen tuoksua Pukinmäen aurinkoisessa kesäsäässä ja jälkipelejä Lokalissa!

Päävalmentaja Antti Säynätkari tietää myös tasantarkkaan, mitä odottaa saavansa tuoreimmalta suojatiltaan:

– Mönksä on oiva vahvistus ja on hienoa saada kundi taas keltamustaan paitaan. Hänellä on lukuisia ominaisuuksia ja vahvuuksia, jotka täydentävät jo ennestään härskin kovaa Tico-keskikenttää: todella hyvä syöttöjalka, pelin hahmotuskyky, ja sekä äänetön että verbaalinen johtaminen. Mönksä on kliseisesti sanottuna pelaaja, joka tekee vieruskaveristaan ja jopa koko kentällisestä piirun verran parempia

Tervetuloa takaisin, Mönksä!