Uusi yhteistyösopimus – Foodora palkitsee Atleticon kotiotteluiden nälkäisimmät pelaajat

Atletico tiedotti tänään solmineensa uuden yhteistyökumppanuuden, kun ruoankuljetuspalveluistaan tunnetuksi tullut Foodora hyppää malmilaisten kelkkaan kausille 2022-2023. Yhteistyösopimus sisältää myös option vuodesta 2024.

Yhteistyösopimuksen myötä Foodora nähdään mm. malmilaisten peli- ja treenivarusteissa ainakin seuraavan kahden kauden ajan. Lisäksi Foodora palkitsee kaikissa Atleticon Kolmosen kotiottelussa molempien joukkueiden “nälkäisimmät pelaajat” Foodoran lahjakorteilla!

Foodora on alkujaan saksalainen, vuonna 2014 perustettu yritys, joka laajensi Suomeen 2015 ja toimii tällä hetkellä yli 80 kaupungissa ympäri Suomen. Pinkistä logostaan tuttu firma on osa Delivery Hero -nimistä konsernia, joka operoi puolestaan yli 80 maassa ympäri maailman ja on ruoankuljetusbisneksen edelläkävijöitä ja yksi isoimmista toimijoista alallaan.

Foodoran ravintolalistauksesta löytyy myös useita paikallisia, koillishelsinkiläisiä ravintoloita, mm. Atleticon pääyhteistyökumppani, LoKal Food & Bar, jonka ruokia Foodora siis kuljettaa. Sen lisäksi moni malmilainen on varmasti huomannut myös Kirkonkyläntien varteen avatun Foodora Marketin, jonka kautta kauppatilaukset voi nykyään saada omalle kotiovelle helposti ja vaivatta.

Atleticon yhteistyökumppanuuksista vastaava Janne Vottonen on syystäkin tyytyväinen esitellessään uutta yhteistyökumppanuutta:

– Foodoran palveluita on tullut käytettyä jo pitkään – viimeeksi eilen – ja tykkään heidän palvelustaan valtavasti, sillä sieltä löytyy käytännössä kaikki tärkeimmät paikalliset ja ylipäänsä helsinkiläiset ravintolat sekä tietysti helppo ostosmahdollisuus myös ruokaostoksia ajatellen. Siksi on mahtavaa, että Foodora osoitti kiinnostusta Atleticoa kohtaan ja yhteinen sävel löytyi lopulta aika vaivattomasti. Foodora näkyy toki jatkossa Ticon pelivarusteissa, mutta nuo peleissä jaettavat ruokalahjakortit ilahduttavat vielä varmasti pitkin kautta niin omia kuin vierasjoukkueidenkin onnistujia. Hienoa päästä starttailemaan yhteistyötä, josta toivotaan toki pitkäikäistä ja hedelmällistä yhteistyötä aiempienkin kumppanuuksien tapaan!

Foodoran päässä yhteistyötä koordinoiva Victoria Tuuloskorpi vaikuttaa niin ikään tyytyväiseltä uuteen aluevaltaukseen:

– Mahtavaa päästä mukaan tekemään yhteistyötä Atletico Malmin kanssa ja odotamme innolla tulevia tapahtumia. Tuemme mielellämme urheilutoimintaa, jossa on hyvä meno ja yhdessäolo tuottaa iloa kaikille, niin pelaajille kuin katsojillekin. Foodora kannustaa Atletico Malmia voittojahdissa! Voitokas mieli, vauhdikkaat liikkeet ja reilu peli ovat aina Foodoran toiminnan keskiössä, siksi haluamme tukea myös muita, jotka jakavat kanssamme meille tärkeät arvot ja tavat toimia.

Lisätietoa yrityksestä ja latausohjeet Foodoran äppiä varten löydät täältä.