Atleticon kapteenisto kaudella 2022

Demokratian rattaat jauhavat Malmilla vakaasti vuodesta toiseen – syksyllä äänestetään vuoden onnistujia ja keväisin kapteenistoa. Jälkimmäisen tiimoilta uurnat kävivät kuumina jo kolme viikkoa takaperin saunaillassa, mutta press release ehti muhia toimituksen tykin piipussa hetkosen ennen julkaisua.

Tico-kippari Kustaa Käki (kesk.) adjutanttiensa Ville Ruuskan (vas.) ja Joonas Pramin kera matsinraikkaina.

Varsinaisesti uutisoitavaa ei edes ole, sillä koko “uusi” kapteenikolmikko hoiti virkojaan jo viime kaudellakin! Käpälät ruorissa joukkuetta kentällä komentaa siten myös jatkossa Kustaa Käki. Kusti on nyt kahteen otteeseen kerännyt nimiinsä yhtä jytkymäisiä äänisaaliita kuin edellisvuoden vaalien alla valmennusvastuuseen resurssinsa siirtänyt Timo Kinnunen ennen muinoin. Varakapteeneina stunttaavat äänestyksen kärkikolmikon kaksi muuta jäsentä eli viime kaudelta tutut “A-ryhmäläiset” Ville Ruuska ja Joonas Prami.