Atletico aloittaa yhteistyön K-Citymarket Malmin kanssa

Atletico on aktivoitunut jälleen yhteistyörintamalla ja joukkue tiedotti näin viikonlopun kynnyksellä solmineensa uuden sponsorisopimuksen Malmin K-Citymarketin kanssa. Nyt allekirjoitettu yhteistyösopimus on kaksivuotinen (kaudet 2022-2023) ja sisältää option myös kolmannesta sopimusvuodesta.

Malmin Novan kauppakeskuksesta jo vuodesta 2003 löytynyt K-Citymarket tulee näkymään niin Atleticon pelishortseissa kuin treenihousuissakin sekä ottelutapahtumissa ja someissa erikseen tiedotettavalla tavalla. Atletico saa sitä myöten arvokkaan ja joukkueen näköisen kumppanin, jonka kautta lähteä kehittämään omaa toimintaa ja näkyvyyttään vielä pykälän verran eteenpäin.

Vuoden alussa ketjun Malmin toimipisteen kauppiaana aloittanut Teemu Tikkala on monelle nuoremman sukupolven edustajalle tuttu mies varsinkin TikTokista, jossa Tikkala on kerännyt yli 100 000 -päisen yleisön hauskoille ja oivaltaville videoilleen. Sieltä saatat jatkossa bongata myös Atletico-aiheista sisältöä, lupailee Tikkala:

– Todella mahtavaa lähteä yhteistyöhön Atletico Malmin kanssa. Uutena kauppiaana alueella mulle on tärkeää olla mukana paikallisten seurojen toiminnassa. Innolla odotan kevään ja kesän tapahtuma, ja varmasti TikTokin @hrakauppias -tilin livelähetyksiä tullaan näkemään myös kentän laidalta!

Atleticon yhteistyökumppanuuksista vastaava Janne Vottonen riemuitsee niin ikään uudesta yhteistyökumppanista:

– Mahtavaa saada Malmin Cittari ja Teemu messiin Atleticon kelkkaan! Kauppahan on Koillis-Helsingin kasvatille hyvinkin tuttu, sillä muistan edelleen elävästi nuo avajaiset vuonna 2003, jolloin olin itsekin tottakai paikalla. K-Citymarketilta saatava rahallinen tuki ja Teemun tuoma somenäkyvyys on tietysti kullanarvoisen tärkeitä juttuja, mutta kuten olen aiemminkin todennut, meille on tärkeää pystyä auttamaan myös paikallisia yrityksiä vankistamaan omaa jalansijaansa paikallisen väen jokapäiväisessä arjessa. Uskon ja toivon, että tästä tulee hyvä ja pitkäikäinen kumppanuus.

Lisätietoa ja aukioloajat K-Citymarket Helsinki Malmista löydät täältä.