Aleksis Ulander liittyy jälleen Atleticoon – tällä kertaa pysyvällä siirrolla

Viimeisen parin kauden aikana varma kevään merkki on ollut uutisointi Aleksis Ulanderin (s. 1998) lainapestistä, mutta tällä kertaa Tico tiedotti kiinnittäneensä ”Allun” osaksi Tico-rinkiä ns. pysyvällä siirrolla.

Malmilaistaustainen Ulander löi läpi MPS:ssä jo kausilla 2015–2016 edustaen keltapaitoja niin Kolmosessa kuin Kakkosessakin. Sen jälkeen meni muutama vuosi Kehä 1:n ”väärällä puolella”, Pihlajamäessä ennen muuttoa opiskeluiden perässä Turkuun ja siirtoa paikalliseen TPK:hon. Allu vietti kuitenkin kesät 2020–2021 Helsingissä ja lainalla Atleticossa, jolloin tilille kertyi yhteensä 20 virallista ottelua. Näissä Allu tehoili niin laiturin kuin keskikentän keskustan rooleissakin vakuuttavat ”kendotehot” 5+8. Ensimmäisellä kaudellaan mies pokkasi myös Vuoden tulokkaan tittelin.

Nyt opiskelut Turussa ovat kuitenkin pulkassa ja mies odottaa jo innokkaasti tulevia pelejä, tällä kertaa koko kauden kestävällä stintillä:

– Tuntuu hienolta siirtyä pysyvästi Tico-paitaan ja olla pysyvämpänä osana joukkuetta. Viime kaudet ovat olleet antoisia, mutta jokaisella Tico-kaudella jäänyt nälkää, kun ei ole pystynyt olemaan koko kautta joukkueen mukana. Varsinkin syksyn ratkaisevien pelien missaaminen on jättänyt paljon hampaankoloon. Tulevalla kaudella toivon pystyväni antamaan joukkueelle vielä enemmän itsestäni kuin aikaisemmilla kausilla ja pääseväni nauttimaan jalkapallosta mahtavien ihmisten kanssa.

Valmennuspuolella otetaan myös Allu avosylin vastaan. Niko Eriksson kommentoi uusvanhaa hankintaa seuraavasti:

– Kiva saada poika takaisin. Allu on ollut parilla edeltävällä kaudella todella tärkeä osa meidän hyökkäyspelaamistamme. Hän pystyy viimeistelemään sekä luomaan peliä käytännössä missä tahansa pelipaikalla, joten valmennus on luonnollisesti erittäin iloinen Allun vakituisesta siirrosta.

Allun siirto on maalissa ja hän on käytettävissä jo huomisessa Suomen Cupin ottelussa Kilo IF:ää vastaan.

Tervetuloa vakituisemminkin Ticoon, Allu!