LoKal Food & Bar on Atleticon pääyhteistyökumppani myös kaudella 2022!

Atletico tiedotti juuri preseasonin kynnyksellä solmineensa tärkeän jatkosopimuksen: LoKal Food & Bar jatkaa nimittäin joukkueen pääyhteistyökumppanina myös kaudella 2022 koillishelsinkiläisen ravintolan käytettyä kahden vuoden sopimukseensa kirjatun option. Näin Ticon peli- ja treenivarusteista voi jatkossakin bongata Pukinmäen Urheilupuistosta ihan malmilaisryhmän kotikentän vierestä löytyvän LoKalin logon.

Uusista yhteistyökuvioista tiedotetaan vielä kevään aikana, mutta jo nyt on tiedossa, että kotipelien etkot, taukojuomingit ja jälkipelit käydään siis Koillis-Helsingin aurinkoisimmalla terassilla hyvästä ruoasta ja juomasta nauttien osoitteessa Pukinmäenkaari 18, 00780 Helsinki.

LoKalin päässä Mendo Akyun kiroilee tuoreimpia ravintolarajoituksia, mutta uskoo silti yhteistyön ja vastavuoroisuuden voimaan:

– Ajat ovat olleet meille kaikille kovia, mutta tärkeimpää ei pidä kuitenkaan unohtaa, toisten auttamista ja tukemista. Me olemme saaneet mielettömästi tukea meidän asiakkailta vaikeiden aikojen yli, nyt on meidän vuoro jatkaa tätä tukea eteenpäin. Tuntuu hyvältä ja kivalta, että pystyy vaikeista ajoista huolimatta olemaan MPS:n ja Atletico Malmin tukena. Jatketaan samalla tavalla vielä eteenpäin vuosi 2022, ja pidetään mieli positiivisena. Yhdessä vaikeiden aikojen yli.

Atleticon yhteistyövastaava, Janne Vottonen taas vaikuttaa syystäkin tyytyväiseltä uusimpaan yhteistyösopimukseensa:

– Meidän kotipelit pelataan alkavallakin kaudella Puksussa ja tiedän jo, että LoKalin terassilla tullaan käymään vielä monet jälkipelit kesän aikana. Koillis-Helsingin parhaat safkat, hyvä juomalista ja todella nastoja tyyppejä tiskin takana, joten mahtava juttu, että LoKal jatkaa meidän tukena myös alkavalla kaudella. Ja iso kiitos vielä Mendon ja kumppaneiden suuntaan kaikesta siitä tuesta, jota he ovat näinä vaikeinakin aikoina pystyneet meille tarjoamaan.

Lisätietoa LoKal Food & Barista, ruokalistat ja aukioloajat löydät ravintolan kotisivuilta ja someista (FB / IG).