Atleticon preseason käynnistyy kahden viikon kuluttua – Treenipeliohjelma on julkaistu!

Koronauhka on nostanut jälleen viime viikkoina päätään, mutta Atletico valmistautuu silti tulevaan kauteen luottavaisin mielin. Luvassa on vuoden tauon jälkeen ns. normaalipituinen preseason, johon mahtuu n. 35 harjoitustapahtumaa ja kymmenkunta peliä kentän ulkopuolisia rientoja tietenkään unohtamatta.

Preseason käynnistyy torstaina 13.1., jolloin joukkue kokoontuu Timo Kinnusen ja Antti Säynätkarin johdolla ensimmäiseen viralliseen tapahtumaansa (pl. saunaillat ja risteilyt) sitten lokakuun alun. Joukkue harjoittelee talvikauden ajan kahdesti viikossa Mosan Wembleyn lämmitetyllä tekonurmella sekä vuoroviikoin Pallomyllyn sisätiloissa. Tähän päälle vielä pelit, joten viikkotapahtumia kertyy hieman ajankohdasta riippuen 2–4 kappaletta.

Treeniohjelma:

Maanantaisin klo 20:00-22:00 @ Mosan Wembley
Tiistaisin klo 21:00-22:30 @ Pallomylly (parittomat viikot)
Torstaisin klo 20:00-22:00 @ Mosan Wembley

Joukkue katsastaa vielä tammikuun ajan uusia pelaajia. Vahvistuksiksi laskettavia, potentiaalisia pelimiehiä pyydetään olemaan yhteyksissä joukkueenjohtaja, Janne Vottoseen (janne.vottonen (at) gmail.com // 040 822 6006).

Cup-kilpailujen paluu

Lisäksi joukkue pelaa jälleen tukun kiinnostavia otteluita lauantai-iltapäivisin ennen huhtikuun loppupuolella siintävää Kolmosen starttia. Luvassa on treenipelien lisäksi myös kahden toivotun cup-kilpailun paluu: Atletico osallistuu nimittäin sekä normaalimpaan cup-formaattiin vaihtavaan Suomen Cuppiin että niin ikään koronan jäljiltä paluun tekevään Mosa Cuppiin. Jälkimmäinen kerää jälleen parin vuoden tauon jälkeen Koillis-Helsingin kerman Tapanilan tekonurmelle vain paria viikkoa ennen kauden alkua.

Otteluohjelma:

la 29.01. klo 14:00 vs. EsPa @ Kartano tn
la 05.02. klo 20:00 vs. SAPA @ Oulunkylän PikkuPekka tn
la 26.02. klo 14:00 vs. Töölön Taisto @ Kartano tn
la 12.03. klo 18:00 vs. Pöxyt @ VW-halli, Kauniainen
la 19.03. klo 15:30 vs. FC Kontu @ Kartano tn
la 26.03. klo 15:30 vs. VJS (2D) @ Aktia-areena, Vantaa
la 09.04. klo 09:00- MOSA CUP @ Tapanila tn

Huom! Oikeudet muutoksiin pidätetään ja otteluohjelma täydentyy vielä ainakin 1-2 Suomen Cup -ottelulla.

Tarkemmat aikataulut ja ohjelmat päivittyvät Tapahtumat-osioon.