Atleticon ja Granlundin yhteinen taival jatkuu ensi kaudellakin!

Malmilaiset Atletico ja Granlund ovat solmineet kautta 2022 koskevan yhteistyösopimuksen, jonka myötä kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni jatkaa Atleticon kelkassa jo kuudetta kautta putkeen.

Granlundin viestintä- ja markkinointipäällikkö, Riikka Linna tiivistää Granlundin motiivit ytimekkäästi:

– Granlundin pääkonttori on ollut Malmilla jo 90-luvulta alkaen. Tuemme mielellämme paikallista urheilutoimintaa.

Atleticon yhteistyösopimuksista vastaava Janne Vottonen on syystäkin tyytyväinen tuoreimpaan sopimukseen:

– Malmilaisen futiksen soihdunkantajana meistä on tärkeää tuoda näkyvyyttä ja positiivisia mielleyhtymiä paikallisille yrityksille. Granlund on yksi Koillis-Helsingin arvostetuimmista toimijoista ja näen paljon yhtäläisyyksiä meissä niin mission kuin toimintamallienkin tasolla. Iso hatunnosto Granlundin suuntaan ja kiitos monivuotisesta tuesta!

Granlund Oy on vuonna 1960 perustettu kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni, jonka tärkein tavoite on parantaa kiinteistöjen toimivuutta, älykkyyttä ja samalla ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Malmilta löytyvän pääkonttorin lisäksi yritys työllistää n. 1000 asiantuntijaa 27 toimipisteessä ympäri Suomen.