Uudenmaan Pohjatutkimus jatkaa Atleticon tukena myös kaudella 2022!

Atletico tiedotti viikonloppuna Uudenmaan Pohjatutkimuksen käyttäneen edeltävään sopimukseensa kirjatun option. Yhteistyö jatkuu näin kaudella 2022 ja UPT:n logon voi siis bongata Ticon peli- ja treeniasuista sekä erilaisista viestintäkanavissa jo kuudetta kautta putkeen.

UPT-toimitusjohtaja, Ossi Pirinen löytää toimijoiden tekemistä paljon yhtäläisyyksiä:

– Mahtavaa nähdä Ticon paluu taas Kolmosen kärkikahinoihin. Meininki vaikuttaa erittäin ammattimaiselta ja rennolta, kuten aina. Tämä lieneekin Ticon jatkuvan menestyksen salaisuus. Porukkaan on helppo saada uutta verta mukaan, kun sopeutuminen tiimiin toimii luonnollisesti ja saumattomasti. Samanlaista fiilistä arvostetaan ja pyritään ylläpitämään myös meillä täällä UPT:ssa. Ollaan jatkossakin ammattimaisia ja pidetään tiimissä hyvä meininki niin menestys on taattu tulevaisuudessakin.”

Atleticon joukkueenjohtaja, Janne Vottonen on samoilla linjoilla:

– Kuten aiemminkin olen jo todennut, UPT:sta on jäänyt aina todella positiivinen kuva ja siellä on hoidettu hommat jämptisti ja hyvällä meiningillä niin meidän kuin asiakkaiden ja omien työntekijöidensäkin suuntaan. Meillä on jo tähän mennessä pitkä yhteinen historia ja olen todella kiitollinen, että yhteistyö saa jatkoa myös alkavalla kaudella. Hyvän meiningin kautta kohti vielä suurempia saavutuksia.

(C) Jani Nieminen

Uudenmaan Pohjatutkimus Oy on vuonna 1988 perustettu, pohjarakennesuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto, jonka toimialaan kuuluvat maaperätutkimukset, mittaukset sekä perustus- ja rakennesuunnittelu. Pätevän henkilökuntansa ja kilpailukykyisten hintojensa ansiosta yritys on vakiinnuttanut paikkansa merkittävänä tekijänä maanrakennuksen teknisten palveluiden alalla.