Ticon kauden parhaat 2021 palkittu!

Pelien päätyttyä Atleetit perinteisesti äänestävät keskuudestaan vuoden mittaan kunnostautuneita yksilöitä. Tulosten julkistus ja asianmukainen palkintogaala järjestettiin menneenä viikonloppuna saunaillan yhteydessä.

Kaapo Sinervo viiden voittodiplominsa ja Tähtipelaaja-kiertopalkinnon kera.

Palkintopöydän putsasi ennätykselliset viisi titteliä pokannut Kaapo Sinervo, joka vastaanotti vuoden pelaajan arvonimen ensimmäisenä maalivahtina sitten Elis Rintalan (2013). Kaapo palkittiin myös vuoden maalivahtina (kolmatta kertaa peräjälkeen) sekä tähtipelaajana eniten mediatiimin jakamia tähtipisteitä keränneenä. Sokerina pohjalla Kaapon epätodennäköisyyksiä uhmannut tasoitusmaali kauden päätöspelissä FC Finnkurdia voitti kaksi palkintoa – joskin vuoden suoritus -kategorian ykköstilasta Kaapo joutui lopulta jakamaan siivun Timo Kinnuselle, jonka punakorttiin päättynyt neljän minuutin vaihto-cameo LPS:ää vastaan oli sekin selvästi jäänyt äänestäjien mieliin.

Illan toisen arvopalkinnon vuoden tulokkaana pokkasi Alexander Lindström. Mainion debyyttikautensa siivittämänä “Pikku-Allu” kotiutti palkintodiplomeja yhteensä peräti kolme ja täydensi samalla maineikkaan “prospect sweepin” potentiaalisimpana ja yllättäjänä, kuten Eeli Lehto kauden 2018 päätteeksi. Muita multi-voittajia olivat kahdessa sarjassa juhlineet Joonas Prami ja joukkueen kapteeni Kustaa Käki.

Jesse Ketosen viisivuotisen putken vuoden hyökkääjänä oli viime vuonna katkonut osingoille maalikuninkuudesta ponnistanut Patrick Purola, mutta tällä kaudella asetelmat kääntyivät – Jesse palasi vuoden hyökkääjäksi ja Patin kohtalona puolestaan oli liittyä korkealta pudonneiden “uppopallotiimiin”, joka ennenkin on kerännyt nimekkäitä jäsenyyksiä huippukausia seuraavina vuosina. Kolmatta arvopalkintoa vuoden janoisimpana puolusti menestyksekkäästi viime vuodelta Niko “Erikoisjuoma™” Eriksson.

Vuoden maalivahti: Kaapo Sinervo
Vuoden puolustaja: Joonas Prami
Vuoden keskikenttäpelaaja: Kustaa Käki
Vuoden hyökkääjä: Jesse Ketonen
Vuoden jokapaikanhöylä: Kustaa Käki
Vuoden ammattimaisin: Joonas Prami
Vuoden yllättäjä: Alexander Lindström
Vuoden potentiaalisin: Alexander Lindström
Vuoden tulokas: Alexander Lindström
Vuoden fani: Puksun Jonne
Vuoden maali: Kaapo Sinervo vs FC Finnkurd, Tali
Vuoden suoritus: Kaapo Sinervo & Timo Kinnunen
Vuoden uppopalloilija: Patrick Purola
Vuoden tähtipelaaja: Kaapo Sinervo
Vuoden janoisin: Niko Eriksson
Vuoden pelaaja: Kaapo Sinervo

Kun on aihetta juhlaan, parhaat saunatilat, juhlatilat ja muut tapahtumiin liittyvät palvelut löydät osoitteesta Venuu.fi