Zoner palaa Atleticon yhteistyökumppaniksi!

Kabineteissa tapahtuu jälleen, sillä Atletico on kaikessa hiljaisuudessaan tehnyt sopimuksen uuden, tai meidän tapauksessamme uusvanhan, hosting-palveluntarjoajan kanssa. Zoner Oy palaa nimittäin Atleticon kumppaneiden joukkoon liki 10 vuoden tauon jälkeen! Uusin yhteistyökumppanimme tulee näkymään tulevalla kaudella niin Atleticon nettisivuilla kuin myös ulkoisessa viestinnässä.

Zoner komeili aikanaan Atleticon pelipaidoissakin kausilla 2009-2011 ja yhteistyö tuli jälleen ajankohtaiseksi, kun kymmenen vuoden ajan Ticoa ansiokkaasti palvellut Verkkotaikurit Oy lopetti toimintansa helmikuussa 2021. Verkkotaikurit ja Zoner tekivät vuosien ajan yhteistyötä Verkkotaikurien hankkiessa palvelimensa Zonerilta ja istuen myös samoissa tiloissa. Siten oli luonnollista, että kun Taikureiden toiminta loppui, kannustettiin asiakkaita siirtymään Zonerin hoteisiin.

Atleticon yhteistyösopimuksista vastaava Janne Vottonen on kiitollinen, että ongelmaan löytyi ratkaisu näin läheltä:

– Haluan ensinnäkin kiittää Verkkotaikureita kaikesta siitä duunista, jota he ovat Atleticon verkkopresenssin eteen tehneet- Hienoa myös, että heidän toiminnalleen löytyi luontainen jatkaja, ja mahtavaa saada Zoner jälleen osaksi Tico-perhettä. Toivotaan, että yhteistyö tulee olemaan yhtä hedelmällistä ja pitkäikäistä!

Zonerin Juuso Lötjönen avaa yhteistyön motiiveja seuraavasti:

– Meille tarjoutui mahtava tilaisuus lähteä tukemaan Atletico Malmia hosting-palveluillamme. Atletico Malmi on perinteikäs seura, jossa on pelannut ja pelaa tuttuja kavereita vuosien takaa. Haluamme olla mukana varmistamassa, että Malmilla pelataan jatkossakin huippufutista!

Zoner on vantaalainen, vuonna 2005 perustettu hostingpalveluita tarjoava yritys. Zonerin kautta saat itsellesi verkkotunnukset, WordPress-optimoidut palvelimet, webhotellit ja sähköpostit. Lisätietoa yrityksestä löydät täältä.