Granlund jatkaa Atleticon tukena myös alkavalla kaudella!

Vuonna 2017 startannut yhteistyö saa jatkoa, sillä Atletico solmi vuoden jatkosopimuksen malmilaisen Granlundin kanssa. Kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni näkyy siis myös alkaneena vuonna niin Ticon sähköisissä kuin fyysisissäkin kanavissa!

Atleticon joukkueenjohtaja, Janne Vottonen on erittäin tyytyväinen yhteistyösopimukseen:

– Meitä yhdistää Granlundin kanssa malmilaisuus ja oman alamme vahva osaaminen. Lisäksi haluamme Granlundin tapaan katsoa jo koronan jälkeiseen tulevaisuuteen ja varmistaa, että normaaliin arkeen päästäisiin palaamaan mahdollisimman hyvistä ja elinvoimaisista asemista. Siksi olen erittäin iloinen, että hieno yhteistyö jatkuu myös näinä poikkeuksellisina aikoina!

Granlundin viestintä- ja markkinointipäällikkö, Riikka Linna, avaa yhteistyön motiiveja lyhyesti:

– Granlundin pääkonttori on ollut Malmilla jo 90-luvulta alkaen. Tuemme mielellämme paikallista urheilutoimintaa.

Juuri kunnioitettavaa 60-vuotista taivaltaan juhlinut Granlund on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijakonserni, joka panostaa vahvasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Yli 1000 henkeä työllistävä yritys pyrkii edistämään ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä ja tarjoaa asiantuntemustaan niin talotekniikkasuunnittelussa, kiinteistö-, energia- ja ympäristökonsultoinnissa, ohjelmistoissa kuin korjausrakentamisessakin. Suomen lisäksi Granlund toimii myös Aasiassa, Lähi-idässä, Pohjoismaissa, Baltiassa ja Iso-Britanniassa. Lisätietoa löydät täältä.