Valmistautuminen kauteen 2021 käynnistyy tulevana torstaina

Atletico käynnistää valmistautumisensa tulevaan kauteen tulevana torstaina, kun joukkue kokoontuu ensimmäistä kertaa yhteen päätökseen saunotun kauden jälkeen. Matalan kynnyksen “offseason-höntsiä” järjestetään Pallomyllyssä aina torstaisin klo 19:30-21:00. Tavoitteena on pitää kuntoa yllä ja nautiskella jalkapallon riemusta rennommissa merkeissä ennen tammikuussa siintävää paluuta kolmen treenikerran viikkotahtiin.

Marraskuun höntsiin lähdetään myös uudessa komennossa, kun Timo KinnunenAntti Säynätkari -aisapari ottaa viime viikolla uutisoidusti joukkueen komentoonsa ja lähtee rakentamaan voittavaa nippua kaudelle 2021 yhdessä muun taustatiimin kanssa.

Runko vaikuttaisi säilyvän jälleen varsin hyvin kasassa, mutta joitakin uusia pelaajia katsastetaan taas osaksi malmilaistiimiä. Kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteyksissä Info-osion alalaidasta löytyviin tahoihin.