Lisää kokoa ja johtajuutta puolustuslinjaan – Samu Rantasesta uusin Atleetti

Sunnuntain ottelun yhteydessä tiedotettiin myös toisesta pelaajahankinnasta, sillä HerTossa edelliset kaksi kautta viihtynyt Samu Rantanen (s. 1994) vaihtaa niin ikään keltapaitaan. Pääasiassa topparin tontilla luutiva Rantanen on antanut näyttöjä marraskuusta saakka ja vakuutti valmennusjohdon myös talven ensimmäisissä treenipeleissä.

Koillishelsinkiläistynyt, isot raamit omaava Rantanen on syntynyt Kotkassa ja saanut futisoppinsa Peli-Karhujen riveissä. Samu pelasi seurassa myös ensimmäiset miesten pelinsä kaudella 2013 esiintyen sekä Kolmosessa että Vitosessa. Ennen Herttoniemeä Rantanen ennätti myös tutustua koillisen jalkapalloskeneen piipahtamalla myös SUMU/77:n paidassa Nelosessa.

Tuore Tico-hankinta vaikuttaa tyytyväiseltä siirtoonsa:

– Fiilikset on todella hyvät! Joukkue on täynnä loistavia pelaajia ja jengissä on muutenkin todella hyvä pöhinä päällä. Ensi kaudelta odotan nälkäistä ja tappelevaa Atleticoa.

Päävalmentaja Eddie Finch odottaa puolestaan Rantasen tuovan johtajuutta puolustuslinjaan ja maalaa jo tulevia kehityskohteita:

– Samu on ollut luultavasti äänekkäin try-out-pelaaja, jonka olen Atleticossa nähnyt. Nyt kun hän on liittynyt joukkueeseen, hän saa lisää ja lisää itseluottamusta niin pallollisena kuin pallottomana. Samu tulee olemaan todella tärkeä vahvistus meidän puolustuslinjaan.

Tervetuloa Atleticoon Samu!