Kaksi kuukautta Mosa Cuppiin – Otteluparit on viimein arvottu

Kevään varmimpiin merkkeihin lukeutuva Mosa Cup lähenee ja nyt myös otteluparit ovat nyt selvillä. Tapanilan uudella tekonurmella pelattava turnaus tarjoilee jälleen kahdeksan kiinnostavaa paikallisottelua kahdessa tasosarjassa koko pääsiäislauantain, 11.4. ajan. 2x30min mittaiset ottelut starttaavat klo 10:00 ja jatkuvat hieman yli seitsemään niin, että kukin osallistujajoukkueista on tulessa kahdesti.

Mukana niin vanhoja tuttuja kuin ensikertalaisiakin

Mukana turnauksessa ovat jälleen kertaa järjestelijätahojen, Atleticon kahden jengin ja PuiUn lisäksi niin tuttuja Mosa Cup -kävijöitä kuin myös pari kappaletta ensikertalaisiakin.

Kilpasarjan puolella nähdään ehkäpä kaikkien aikojen kovatasoisin joukkuekattaus, sillä Atletico Malmin ja puolustavan mestarin, Puistolan Urheilijoiden lisäksi mukana on turnausvoittaja vuosilta 2017-2018, Tikkurilan Palloseura sekä Kolmosta ja A-nuorten SM-karsintaa pelaava, ensikertalainen Atlantis FC / Akatemia.

Jos kilpapuolella nähdään pelkästään Kolmosen joukkueita, päästään harrastesarjassa mittelemään paremmuudesta kolmelta eri sarjatasolta löytyvien jengien kesken. Puolustava mestari, PuiU/86 hankki viime kauden päätteeksi sarjanousun Neloseen, Atletico Akatemia jatkaa Vitosessa ja FC KaKe Kutosessa, joiden lisäksi uutena joukkueena mukaan kutsuttiin Vitosta pelaava FC Babylon.

Otteluparit on arvottu

Tänään arvottiin myös Mosa Cupin otteluparit. Turnauspäivä käynnistyy Atletico Akatemian ottelulla FC Babylonia vastaan ja Atletico Malmi joutuu puolestaan heti kovan haasteen eteen isännöidessään Tikkurilan Palloseuraa. Muilta osin otteluparit näyttävät seuraavanlaisilta:

Tarkemmat otteluaikataulut ja ajantasaisimmat tiedot löydät Mosa Cupin virallisilta Facebook-sivulta.