Atletico vahvisti puolustustaan – Antti Johansson vaihtaa keltapaitaan

Talven toinen pelaajahankinta julkistettiin eilisen Futura-ottelun yhteydessä, kun Atletico tiedotti tehneensä sopimuksen Antti Johanssonin (s. 1991) kanssa. Aggressiivisesta pelityylistään tunnettu, kovaluinen puolustuspelaaja siirtyy keltapaitaan viime kaudella samassa lohkossa pelanneesta KoiPSista.

Johansson on lähtöisin Vantaalta ja hankkinut pelillisen kasvatuksensa TiPSin ja Atlantiksen paidassa. Aikuisuran pelit starttasivat puolestaan FC Vantaassa, jonka riveissä “AJ” kohtasi myös Atleticon kaudella 2015. Tämän jälkeen pelit jatkuivat Koivukylässä sekä KoiPS / Cold Starsin että joukkueesta muodostuneen KoiPS-edarin riveissä. AJ luuti topparin tontilla isoja minuutteja joukkueen noustessa Nelosesta Kolmoseen (kaudella 2018), mutta missasi viime kauden isoilta osin ulkomaankomennuksen vuoksi.

Atleticon skoutit ovat tarkkailleet Johanssonia jo useamman kauden ajan niin kentillä kuin Vantaan yössäkin, joten AJ:n vahvuudet olivat päävalmentaja Eddie Finchille hyvin tiedossa:

– AJ on osoittanut kykynsä pallon kanssa ja ilman sitä niin kentillä kuin niiden ulkopuolellakin. Pallollisena hänellä on laaja syöttövalikoima ja ilman palloa ehkä kovimmat taklaukset sitten Koopan (Mikko Kouri) tai Sintin (Antti Säynätkari).

Johansson taas on ehtinyt treenata Atleticon mukana jo parin kuukauden ajan ja toisaalta tutustua osaan uusista pelikavereistaan mm. futsal-puolella edustamansa MPS:n riveissä. Tunnelmat vaikuttavat olevan senkin vuoksi erittäin hyvät:

– Todella hyvillä fiiliksillä Ticoon! Moni pelaaja on tuttu jo aikaisemmilta vuosilta ja joukkueen tekeminen vaikuttaa ammattimaiselta ja kunnianhimoiselta. Odotan ensi kaudelta hyvää ja viihdyttävää futista sekä taistelua lohkon kärkisijoista, johon täydet edellytykset tällä porukalla.”

Tervetuloa Ticoon, AJ!