LoKal Food & Barista Atleticon pääyhteistyökumppani kausille 2020-2021!

Valmistautuminen ensi kauteen käy jo kuumana ja myös yhteistyökumppanirintamalla tehdään kovasti töitä. Tehty työ on kantanut myös hedelmää, sillä Atletico tiedotti risteilyn yhteydessä solmineensa merkittävän yhteistyösopimuksen syksyllä Pukinmäkeen avatun LoKal Food & Barin kanssa kausille 2020-2021! Sopimus sisältää myös option vuodelle 2022.

Pääyhteistyökumppanuustason sopimus kattaa niin Kolmosessa pelaavan Atletico Malmin kuin myös Vitosesta löytyvän pikkuveljen, Atletico Akatemian ja tulee näkymään seuraavilla kausilla laajalti mm. joukkueiden peli- ja harjoitusasuissa, ottelutapahtumissa sekä Internet-viestinnässä. Lisäksi Atletico keskittää ison osan kentän ulkopuolisia tapahtumiaan kotikentän (Pukinmäen nurmi) naapurista löytyvään LoKaliin – joulukuisista pikkujouluista alkaen.

Entisen Green Starin ja Kaari 18:n paikalle avattu, sekä ruokaan että juomapuoleen keskittyvä ravintola on ehtinyt olla auki vasta parisen kuukautta, mutta kerännyt nyt jo valtavasti kiitosta erityisesti hyvästä ruoasta, loistavasta asiakaspalvelusta sekä perheystävällisestä ilmapiiristään.

Osa Atleeteista ehtikin testata ravintolan tarjontaa jo heti ensimmäisellä viikollaan, mutta aloite yhteistyöhön tuli kuitenkin LoKalin päästä. Avainhenkilöihin lukeutuva Siyamet Chigu Akyun avaa taustoja seuraavasti:

– Oli ensimmäinen päivä, kun aukaisimme LoKal Food & Bar Ravintolan ja kävin hakemassa Pukinmäen R-kioskilta lehdet, jolloin myyjä vinkkasi, että kannattaisi olla Ticoon yhteydessä. Aloin tutkia asiaa ja tykkäsin kovasti, koska toiminta näytti 3. divarijoukkueeksi todella ammattimaiselta. Silloin päätin ottaa yhteyttä ja tässä sitä nyt ollaan.

Uuden kantapaikan yhteydenotto otettiin innokkaasti vastaan myös Atleticon päässä:

– ”Chigun” yhteydenotto oli totta kai positiivinen juttu ja kertoo siitä, että ollaan tehty jotain asioita oikein niin kentällä kuin niiden ulkopuolellakin. Keskustelut Chigun ja muiden veljesten kanssa olivat alusta saakka todella positiivisia ja heistä jäi sellainen kuva, että miehiltä löytyy valtavasti ideoita ja draivia, mutta myös kykyä toteuttaa suuriakin visioita. Hyvällä tavalla Atleticon näköinen rafla siis, kommentoi Atleticon joukkueenjohtaja, Janne Vottonen.

Myös Chigun fiilikset ovat erittäin positiiviset:

– Sain heti alussa hyvän ja positiivisen fiiliksen sekä Jannesta että pelaajista. Uskon, että me tullaan tulevaisuudessa tekemään hyviä asioita yhdessä niin tapahtumissa kuin muutenkin.

Lisätietoa LoKal Food & Barista löydät ravintolan Facebook-sivuilta.