Eddie Finch luotsaa Atleticoa myös kaudella 2020!

Atletico julkisti eilen tärkeän jatkosopimuksen, kun malmilaisryhmää jo kolmen kauden ajan luotsanneen Eddie Finchin ilmoitettiin jatkavan Atleticon peräsimessä kaudella 2020. Kesällä 30-vuotisjuhliaan viettänyt brittiluotsi allekirjoitti vuoden mittaisen diilin ja kokoaa jo parhaillaan tulevan kauden miehistöä yhdessä joukkueenjohdon kanssa.

Atleticon johtoportaan mukaan päätös oli helppo ja looginen:

– Kuten aiemminkin olen kiitellyt, yhteistyö Edin kanssa on ollut helppoa ja vaivatonta. Koillis-Englannin kasvattina hänen on ollut helppo sopeutua koilliseen Helsinkiin ja malmilaiseen, ehkä hieman tavallisesta poikkeavaan jalkapallojoukkueeseemme. Vaikka edeltävä kausi olikin haastava, olen varma, että Eddie on oikea mies palauttamaan Tico-junan takaisin raiteilleen ja viemään meidät taas lähemmäksi kärkitaistoa. Sopimuksen suuntaviivat olivat tiedossa jo keskikesällä, mutta mukavaa, että saimme nyt viimein Edin nimen myös virallisiin papereihin, toteaa Atleticon joukkueenjohtaja, Janne Vottonen.

Päävalmentaja, Eddie Finch avaa itse mietteitään seuraavasti:

– Allekirjoitan edelleen kaiken, minkä olen sanonut tästä joukkueesta, seurasta ja kaupunginosasta. Siihen päälle kuultuna vielä se päättäväisyys viime vuoden tuskan ja kärsimysten kääntämisestä jälleen voitoksi oli suurin syy sille, että päädyin allekirjoittamaan jatkosopimuksen. Yhdistettynä toki myös siihen, että haluan korjata omat virheeni. Annoin tämän kolmannen kauden “romahduksen” iskeä minuun ja meihin joukkueena, joten olen erittäin motivoitunut nostamaan joukkueen taas omalle tasolleen. Tekemistä toki piisaa!

Atletico lepäilee vielä parin viikon ajan ja käynnistää “offseason-höntsät” marraskuun alussa heti kauden päätösristeilyltä palattuaan. Joukkue kokoontuu kerran viikossa Pallomyllyyn ja pitää kuntoaan yllä tammikuussa käynnistyvää preseasonin odotellessa.

Uusia pelaajatarjokkaita pyydetään olemaan yhteyksissä Ediin ja / tai Atleticon joukkueenjohtoon. Yhteystiedot löytyvät Info-osion alalaidasta ja treeniajat puolestaan Tapahtumat-osiosta.