Kolmosen otteluohjelma 2019

Atleticon kesän otteluohjelman viimeistenkin pelien alustava asettelu valmistui helmikuun aikana, joten nyt sopii jo luoda ensi silmäys alkavan sarjakauden kalenteriin.

Kolmosen kausi 2019 starttaa Atleettien osalta LPS:ää vastaan Laajasalossa perjantaina 26.04., ja ensimmäisessä kotiottelussa viikkoa myöhemmin Tico isännöi sarjanousija Atlantis FC/Akatemiaa. Tapanilassa pelattava matsi on malmilaisten kevätkauden ainoa kotiottelu muoviruoholla, sillä siirtymä Pukinmäen nurmelle on edessä paria vieraskoitosta myöhemmin toukokuun lopulla. Puksun sametista Tico-yhteisö pääseekin sitten nauttimaan yhdeksän “oman” kotipelin lisäksi myös toisessa ottelussa Atlantista vastaan. Kevään ohjelmassa on myös yksi hallipeli Talissa, jälleen CLE:n vieraana.

Ilahduttavan paikallispainotteisen kakkoslohkon vierasderbyt osuvat mukavan pienelle säteelle toisistaan – Pihlajamäki (PK-35) ja Tikkurila (TiPS) jäävät toki Malmilta syynäillen niinkin kauas kuin Kehien I ja III taakse. Hegemonisin kolmiodraama käydään tietysti Kehien välissä Ponnistajien ja PuiUn kanssa Pukinmäen ohella myös Ala-Malmin ja Puistolan nurmilla. Ala-Malmilla Tico ei olekaan esiintynyt sitten kauden 2013.

Pisimmät pelimatkat suuntautuvat Espoon Matinkylään (HooGee) ja Tuusulan Hyrylään (TuPS), joten ajokilometrit pysyvät tänä vuonna mukavasti aisoissa kahden muun lohkon aluejakaumaan verrattuna. Alkuperäiseen lohkojakoon tuli vielä yksi muutos marraskuun jälkeen KäPa/Unitedin luovuttua sarjapaikastaan; tilalle täydennettiin Nelosesta espoolainen LePa.

Kausi päättyy kotipelillä sarjanousija KoiPSia isännöiden Tapanilassa lauantaina 05.10., jolloin Mosan Wembleyn kenttäremonttikin on kaiken järjen mukaan jo vihdoin valmistunut. Alustavasti ottelu on kuitenkin vielä aseteltu vanhalle tekonurmelle.

Piiri vahvistaa otteluohjelmat lopullisesti aprillipäivänä 01.04., mutta isoja muutoksia nyt sorvattuun aihioon ei pitäisi olla enää tulossa ennen kauden ensimmäistä aloituspotkua.

Koko kolmoslohkon sarjaohjelma on nähtävillä Palloliiton tulospalvelussa.