Lisää kokemusta Atleticon puolustuslinjaan

Atletico ilmoitti alkuviikosta tehneensä ensimmäisen pelaajahankinnan, kun Joonas Prami (s. 1988) siirtyy joukkueeseen sarjatasoa alempaa, MPS / Old Starsista. Pöytyän Kaimassa futisuransa aloittanut ja Liedon Pallossa pelimieheksi jalostunut Joonas tuo Atleticon puolustuslinjaan rutkasti kokemusta ja tarvittavaa johtajuutta.

Topparina viihtyvä Joonas kuului viime kaudella Nelosen ehdottomaan eliittiin, vaikka takana oli lonkkaleikkaus ja sen vuoksi väliin jäänyt kausi. Sitä ennen Joonas ehti kuitenkin pelata n. 50 ottelua Kakkosta FC Vaajakoskessa ja ennen FCV:tä edustaa myös MPS:ää Kolmosessa.

Joonas treenasi Atleticon mukana jo marraskuussa ja pari ensimmäistä tapahtumaa riittivät vakuuttamaan päävalmentaja Eddie Finchin:

– Heti kun Joonas astui meidän pukukoppiin, oli selvää että hän on kunnon herrasmies, ja heti kun hän astui kentälle, oli selvää, että kyseessä on sitkeää tekoa oleva toppari, joka määrittää muutenkin Atleticon puolustuslinjaa. Hänen keisarillinen pääpelinsä ja päämäärätietoinen tapa metsästää palloja pois hyökkääjiltä selkä omaa maalia kohden tulevat olemaan avainasemassa tällä kaudella. Hän vaatii itseltään paljon, joten odotan innolla, että mitä hän pystyy tekemäänkään täydessä kunnossa ollessaan.

Prami analysoi siirtoa vähintään yhtä positiivisin mielin:

– Siirryn erittäin innostunein mielin! Old Stars ja Nelonen viime kaudella olivat juuri sitä, mitä tarvitsin lonkkaoperaation ja kauden huilin jälkeen, muta ajatus kovemmista peleistä oli silti koko ajan taustalla. Viime vuoden kokemusten perusteella näyttäisi siltä, että paikat vielä kestävät, joten siirtyminen saman seuran sisällä pykälää ylemmälle sarjatasolle tuntui loogiselta ratkaisulta. Loppusyksyn näytöt treeneissä ilmeisesti riittivät, kun Atleticon valmennusjohto näytti vuoden vaihteen tienoilla vihreää valoa.

Joonas toivoo ensi kaudelta aiempaa vuotta enemmän saunailtoja, mutta myös pelilliset tavoitteet ovat selkeät:

– Tulevalta kaudelta odotan alkuun tiukkaa treeniä ja pelikunnon rakentamista kauden koitoksia varten. Alkavat pelit ovat kohokohtia, jossa sitten talven treenin hedelmiä korjataan. Talven onnistuessa ja terveyden kestäessä oma tavoitteeni on olla yksi sarjan parhaista omalla pelipaikallani. Joukkueelta odotan voitosta taistelua jokaisessa pelissä.

Atletico toivottaa Joonaksen lämpimästi tervetulleeksi joukkueen rosteriin ja tsemppiä kauteen valmistautumiseen!