Yhteistyö Uudenmaan Pohjatutkimus Oy:n kanssa jatkuu kaudella 2019!

Atletico vahvisti yhteistyökumppanipooliaan allekirjoittamalla kauden 2019 kattavan sopimuksen Uudenmaan Pohjatutkimus Oy:n kanssa! Mm. joukkueen peliasuista tuttu UPT on toiminut yhteistyössä Ticon kanssa jo kausilla 2017-2018 ja päätti käyttää sopimukseen kirjatun optiovuotensa. Näin UPT:n logo löytyy joukkueen peli- ja treenivarusteiden rintamuksesta myös alkavalla kaudella.

Uudenmaan Pohjatutkimus Oy:n toimitusjohtaja, Ossi Pirinen kommentoi yhteistyön jatkoa seuraavasti:

– Kiinnostuksemme MPS / Atletico Malmin sponsorointia kohtaan heräsi, kun näimme taidokkaasti ja humoristisesti tehdyn hyväntekeväisyysvuosikalenterin. Lisäksi vannoutuneelle penkkiurheilijalle sana Atletico sekä perinteinen MPS herättää aina kunnioitusta ja kylmiä väreitä. Olemme aikaisemmin olleet mukana kannatussponsoroinnissa erilaisissa juniorijoukkueissa, mutta tämän Atleticon yhteystyön ja näkyvyyden osalta olemme siirtynee selvästi “sarjatasoa ylemmäksi miesten sarjaan”. Atleettinen neljännesvuosisata -vuosikertomus kansikuvineen oli kuin piste iin päälle meidän hyvin sujuneen yhteystyön ilmentymänä.
Sekä UPT että MPS Atletico on perustettu 1990 luvun alussa, joten molemmilla on jo yli neljännesvuosisata menestyksekästä toimintaa omalla alallaan. Yritystoiminnassa menestys on luettavissa raporteista ja tilinpäätöksistä, mutta urheilutoiminnassa on muita tärkeitä arvoja kuin raha ja taloudellinen menestys. Tämän vuoksi on ollut ilo olla omalla vaatimattomalla tavalla tukemassa tervehenkistä ja urheilullista sekä elämyksiä synnyttävää toimintaa.

Myös Atleticon joukkueenjohdossa oleva Janne Vottonen kiittelee yhteistyötä vuolaasti:

– UPT:n kanssa homma on toiminut alusta saakka erittäin hyvin. Arvostan heitä korkealle oman alansa kärkitoimijana ja meidän saamamme tuki on joukkueen toiminnan kannalta ensiarvoisen tärkeää. Lisäksi positiivinen palaute ja yhteistyöstä saadut tyytyväiset kommentit lämmittävät aina mieltä. Tarkoitus on pitää huolta, että yhteistyö sujuu jatkossakin yhtä hyvin ja pystytään tarjoamaan sellaista arvoa, mitä UPT yhteistyöltä kaipaa.

Uudenmaan Pohjatutkimus Oy on vuonna 1988 perustettu, pohjarakennesuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto, jonka toimialaan kuuluvat maaperätutkimukset, mittaukset sekä perustus- ja rakennesuunnittelu. Pätevän henkilökuntansa ja kilpailukykyisten hintojensa ansiosta yritys on vakiinnuttanut paikkansa merkittävänä tekijänä maanrakennuksen teknisten palveluiden alalla. Katso lisää osoitteesta: http://www.uudenmaanpohjatutkimus.fi