Reilu kuukausi hyväntekeväisyysturnaukseen – Turnauslokaatio vaihtuu Tapuliin

Sarjakausi pyörii täyttä häkää, mutta Atletico valmistautuu jo kesätauolla, tarkemmin sanottuna heinäkuun lopulla pelattavaan, massiiviseen hyväntekeväisyysturnaukseen. Lauantaina 21.7. kahdessa tasosarjassa miteltävä pienen kentän “höntsäturnaus” on kerännyt jo kiitettävästi osallistujia ja alkuviikosta loksahti paikalleen myös viimeinen epävarmuutta aiheuttanut palanen: turnauksen sijainniksi vahvistui Tapulin Urheilupuisto (Parmaajantie, Helsinki).

Alkuvuodesta oli vielä visioissa, että turnaus oltaisiin pelattu Tapanilan tekonurmikentillä, mutta tämänhetkisen tiedon mukaan näyttää siltä, ettei uusi tekonurmi ennätä valmistua ajoissa. Siksi myös Atletico joutuu turvautumaan varakenttään ja järjestämään turnauksensa kivenheiton päässä, Tapulissa.

Turnauksen puuhamiehiin kuuluva Janne Vottonen kommentoi muutosta näin:

– Toki alkuperäisessä visiossa oli järjestää turnaus Tapanilassa, mutta nyt kun saatiin lopullinen tieto kenttävastaavilta, olen itse asiassa aika tyytyväinen muutokseen. Turnaus saadaan pelattua yhdellä isolla kenttäalueella, jolloin myös logistiikka helpottuu, saadaan urheilupuiston puolelta hyvät parkkipaikat, kopit ja suihkut käyttöön sekä tietysti pystytään tarjoamaan myös monelle pientä ekstralatausta tuovia nurmipelejä. Tapuli toimii oikein hyvin tähän tarkoitukseen.

Kahdeksalle kentällä pelattavat ottelut jakautuvat puoliksi tekonurmelle ja puoliksi nurmelle niin, että jokainen joukkue pääsee siis myös luonnonnurmelle. Kaikki kentät löytyvät myös toistensa välittömästä läheisyydestä, joten siirtymät ovat pieniä ja kaikki lisäpalvelut helposti saavutettavissa.

Turnaukseen on ilmoittautunut  tätä uutista kirjoittaessa (14.6.) yhteensä 24 joukkuetta, mutta mukaankin mahtuu vielä. Ilmoita siis joukkueesi mukaan 1.7. mennessä osoitteessa https://atleticocup.torneopal.fi/

Atletico Cup 2018 -juliste