Atletico Cup 2018 lähestyy – Hyvä määrä ilmoittautumisia heinäkuun turnaukseen

Atletico ilmoitti helmikuun lopulla järjestävänsä turnauksen, jonka tavoitteena on jatkaa onnistuneen poikakalenteriprojektin viitoittamaa tietä ja kerätä jälleen rahaa tuttuun hyväntekeväisyyskohteeseen – vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen tukemiseen. Ilmoittautuminen lauantaina 21.7. pelattavaan turnaukseen on ollut auki nyt muutaman kuukauden ajan ja itsensä mukaan on listannut koko joukko toinen toistaan kiinnostavampia joukkueita, yhteensä 22 kappaletta.

Atletico Cup 2018

Turnauksen alkuperäinen idea oli jakaa porukka kolmeen tasosarjaan, mutta heti ensimmäiset viikot ilmoittautumisen avaamisesta osoittivat, ettei “Mestareiden liigasta alaspäin” olevia miehiä tai naisia saadakaan mukaan niin helposti – joko sarjatauosta ja MM-kisakiireistä johtuen – vaan osallistumiset keskittyvät käytännössä kahteen alempaan sarjaan. Niinpä turnausjohto teki tiukan päätöksen ja karsi ylimmän sarjan pois lisäten samalla paikkoja kahteen alempaan sarjaan niin, että maksimimäärät nousivat 12:sta 18:een per sarja.

Turnaus on suunniteltu järjestettäväksi kahdella Tapanilan tekonurmikentällä, mutta uuden kentän työmaan viivästyminen on tuonut pientä epävarmuutta järjestelyihin. Turnaustiimi on kuitenkin reagoinut myös tähän ja varannut jo valmiiksi varakentän kivenheiton päästä, Tapulin urheilupuistosta. Mikäli Tapanilan uusi tekonurmi ei valmistu siis ajoissa, pelataan ottelut Tapulin nurmi- ja muovimatoilla.

Ilmoittautuneet joukkueet 24.5.2018:

HARRASTESARJA (12/18):

FC Hysteria
Opetuslapaset
FC Rapala
Minä ja Jari
FC Ali
Dionysoksen Lapset
FC Haudan Takaa
FC Babylon
Siltamäki open
Malmin Mighty Dicks
FC Dynamo
Talented ELEVEN

HÖNTSÄSARJA (10/18):

Käsiäijät
FC MuskelBååtti
FC HOLVI
Fc Paikallinen Helleaalto
Fc WippiiWork
Auroran Mela
Fc malmi
CF Savela
Academic Work
jalka pallo joukkue

Ilmoittautumisaikaa on vielä hyvin jäljellä, joten nyt viimeistään keräämään joukkue kasaan ja tekemään hyvää sekä nauttimaan jalkapallon riemusta! Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://atleticocup.torneopal.fi/