Atletico keräsi Poikakalenterillaan yli 1600 euroa vähävaraisille lapsille ja nuorille!

Atletico Malmin Poikakalenteri 2017 - Rahaa hyväntekeväisyyteenAtletico julkaisi syksyllä runsaasti mediahuomiotakin saaneen Poikakalenterin, jonka avulla se pyrki keräämään rahaa hyväntekeväisyyteen – tarkemmin sanottuna vähävaraisille lapsille ja nuorille heidän jalkapalloharrastuksensa mahdollistamiseksi.

Kalenteri herättikin runsaasti kiinnostusta ja jo heti alkuun kävi selväksi, että asetetut myyntitavoitteet tulevat täyttymään komeasti. Sekä joukkuetta että tukirahastoa hallinnoivaa Malmin Palloseuraa odotti kuitenkin iloinen yllätys, kun kalenteritiimi luovutti viime viikolla yli 1600 euron tukisumman MPS:n haltuun!

16.10.2016 julkaistua ja Atletico XXL -nimeä kantanut tekelettä on siis myyty tähän mennessä jo useampi sata kappaletta, ja näiden myyntihinnasta lahjoitettu 25% lyhentämättömästi rahastoon. Rahastosta varat ohjataan puolestaan vaikeammista taloudellisista oloista tulevien futisjunnujen perheille ja heidän harrastuskustannustensa kattamiseen. Tarkemmat kohteet sovitaan tapauskohtaisesti, mutta lautakuntaan kuuluva Karoliina Paavilainen avaa perusajatusta seuraavasti:

– Rahoja on pääsääntöisesti käytetty turnausmatkoihin, jotka pelaajilta voisi jäädä väliin ilman tukea. Oulu, Pärnu, Tampere ja mitä kaikkia niitä nyt on. Sen lisäksi Hesa Cupia, Stadi Cupia ja pienempiä turnauksia on maksettu. Lahjakorteilla useampi futari on saanut myös nappikset, pallon tai veskan hanskat.

Atletico Malmin Poikakalenteri 2017 - Kalenterikuvat pienoiskoossa

Kalenteri toi viime syksyyn runsaasti mukavaa puuhaa ja sai koko joukkueen intoutumaan projektista. Nämä olivat omiaan nostamaan myös joukkuehenkeä ja ilmapiiriä kopissa. Tärkein seikka oli kuitenkin joukkueenkin mielestä projektiin heti alusta saakka nivottu hyväntekeväisyyskohde, jonka merkitys ja tunnelataus ainoastaan kasvoivat projektin edetessä:

– Kalenterin teko oli jo itsessään nastaa puuhaa. Meillä oli innostunut ja innovatiivinen kalenteritiimi, hommaan sopivalla vakavuudella suhtautuneet mallit ja ennen kaikkea loistavaa duunia visuaalisella puolella tehnyt Roni Tamminen, joiden kombinaatiolla tehtiin mihin tahansa kaupalliseen tekeleeseen verrattavissa oleva, tyylikäs ja ammattimainen kalenteri. Ylivoimaisesti tärkein juttu on kuitenkin se, että pystyttiin keräämään valtavan iso rahasumma aidosti joukkueen sydäntä lähellä olevaan kohteeseen. Näillä rahoilla pystytään toivottavasti auttamaan useampaakin vähävaraista perhettä ja varmistamaan, että mahdollisimman monella lähialueen juniorilla olisi yhtäläiset mahdollisuudet nauttia ja harrastaa tätä maailman hienointa lajia, intoilee kalenteritiimiin kuulunut Janne Vottonen.

– Iso kiitos siis kaikille kalenterin ostaneille, tukijoillemme sekä kaikille teille muille, jotka ovat omalta osaltanne kontribuoineet kalenterin valmistumiseen tavalla tai toisella. Teidän ansiostanne tällainen tukisumma on ylipäänsä mahdollistunut ja muutamat nuoret futaajanalut saavat viettää ehkä kaikkien aikojen futiskesän, päättää Vottonen.

Kalentereiden myynti vetelee siis viimeisiään, mutta irtokappaleita on vielä jonkin verran jäljellä. Niitä on mahdollista ostaa jatkossa kolmella eri tapaa: 1) Atleticon kotiotteluista, 2) Ravintola Suskista (Ylä-Malmin aukio 3, Malmi) & Puksun Pubista (Pukinmäenaukio 4, Pukinmäki) tai 3) laittamalla sähköpostia suoraan Vottoselle (janne.vottonen@gmail.com).

Loput kappaleet myydään puoleen hintaan, 10€ / kpl (+ mahdolliset postitoimituskulut). Tarjous on voimassa niin kauan, kun tavaraa vaan riittää.