Regions’ Cupin avauskierros arvottu

Alkuvuoden ensimmäinen kilpailullinen ottelu on jälleen askelta lähempänä Palloliiton arvottua tänään Suomen Regions’ Cupin ensimmäisen ottelukierroksen.

Viime keväänä ennen aikojaan jo toisessa pelissään katsomon puolelle karahtanut Atletico saa avausvastustajakseen täksi kaudeksi Neloseen nousseen PK-35/2:n (aiemmin nimellä PK-35/Legendat).

Perinteisesti kilpailuun osallistuu Tico-perheestä Vitosen sarjapeliensä ohella myös Atletico Akatemia, joka haeskelee edelleen historiansa ensimmäistä cup-otteluvoittoa; joskohan kymmenes yritys vihdoin natsaisi? Akatemia aloittaa turnajaisensa suoraan 2. kierrokselta, jonka arvonta on ohjelmassa 10.04.

Regions’ Cupiin osallistuu tänä vuonna valtakunnallisesti yhteensä 107 joukkuetta Kolmosesta alaspäin. Rahapalkinnon lisäksi syksyllä pokaalia kohotteleva mestari pokkaa samalla myös paikan seuraavan talven Suomen Cupin lohkovaiheeseen. “Euro-porkkana” eli maaedustuspaikka kansainvälisen UEFA Regions’ Cupin välikarsintaan voittajalle sen sijaan on tarjolla parittomina vuosina.

Cupin ensimmäisen kierroksen ottelut tulee pelata 08.04. mennessä. Muut otteluparit löydät täältä.