Atleticolle Helsingin piirin futiskulttuuritekopalkinto

Atletico Malmi sai kunnian vastaanottaa perjantai-iltana Palloliiton Helsingin piirin kauden 2017 päättäjäis- ja palkitsemistilaisuudessa vuoden futiskulttuuritekopalkinnon.

Atleetteja tilaisuudessa edustivat analyytikko Antti Säynätkari, joukkueenjohtaja V-P Liimatainen sekä päävalmentaja Eddie Finch.
Atleetteja tilaisuudessa edustivat analyytikko Antti Säynätkari, joukkueenjohtaja V-P Liimatainen sekä päävalmentaja Eddie Finch.

“Atletico on edistänyt futiskulttuuria rakentamalla ympärilleen aktiivisesti omaa brändiä”, mainittiin piirin myöntämän palkinnon perusteina tarkentuen mm. poikakalenteriin hyväntekeväisyysaspekteineen, paikallismediasuhteisiin ja Internet-näkyvyyteen sekä myös päättyneen kauden kilpailulliseen menestykseen Kolmosessa. “Joukkue on luonut positiivisuutta sekä oman toimintansa että MPS-yhteisön ympärille.”

Erityisesti kiitosta tilaisuuteen osallistuneilta seuratoimijoilta sai kalenteriprojektin voimalla toteutettu vähävaraisten nuorten harrastusmahdollisuuksien tukeminen, eikä varsinkaan Antti Säynätkarin tunteikkaan kiitospuheenvuoron myötä kuulijoille varmasti jäänyt epäselväksi avustushankkeen merkitys myös Atleeteille itselleen.

Atletico kiittää Helsingin piiriä lämpimästi saamastaan tunnustuksesta. Samaan hengenvetoon on syytä muistaa, että jalkapallokulttuurin eteen tehty työ on resursseihin katsomatta ennen kaikkea vuorovaikutusta; pienetkin teot merkitsevät ja tukipilareita lajikulttuurin kohottamiseksi pystytämme lopulta kaikki yhdessä. Täten Atleticokin tahtoo vastavuoroisesti jakaa kiitoksensa ja arvostuksensa koko suomalaiselle jalkapalloperheelle.

Mainittakoon vielä, että lisää malmilaisväriä palkittujen joukkoon toi vuoden juniorivalmentajaksi nimetty, PK-35:ssä niin tyttö- kuin poikapuolellakin ansiokasta työtä tekevä Akan “A80” Okomoh. Hienoa Akan!