Atletico ja Circulation Oy yhteistyöhön

Kauden 2018 valmistelut etenevät vauhdilla ja lupaavia merkkejä on ilmassa myös yhteistyökumppanuusrintamalla. Atletico solmi nimittäin uuden sopimuksen ympäristöpalveluihin erikoistuneen vantaalaisyrityksen, Circulation Oy:n kanssa. Sopimus on kaksivuotinen, kattaen kaudet 2018-2019.

Vuonna 2012 perustetulta yritykseltä löytyy mittava määrä asiantuntemusta rakennus- ja metsänhoitoalan materiaalien hyötykäytöstä sekä kierrätyksestä. Lisäksi Circulation Oy tarjoaa multaa ja kuorikatetta piha-alueiden viimeistelyyn.

Circulation Oy, Atletico Malmi, sponsorointi, yhteistyökumppanuus

Circulation Oy:n yrittäjä ja toimitusjohtaja Marcus Mannerla toivottaa Atleticolle menestyksekästä kautta:

– Circulation Oy:lle on tärkeää tukea nuoria urheilijoita. Lähdemme innolla mukaan yhteistyöhön ja toivomme mainosnäkyvyyttäkin enemmän oikein paljon menestystä koko joukkueelle.

Yhteistyökumppanuuksia Atleticon puolella hoitava Janne Vottonen on myös arvatenkin erittäin mielissään yhteistyöstä:

– Ympäristöllä on valtava merkitys ja kierrätysliiketoiminta iso, kasvava ala. Meille on suuri kunnia, että Circulation Oy:n tyylinen toimija haluaa tehdä kanssamme yhteistyötä. Ja Marcus selkeästi ajattelee nuorisourheilusta ja jalkapallosta positiivisella tavalla, joten uskon, että myös yhteistyömme tulee olemaan puolin ja toisin hedelmällistä.

Circulation Oy tulee näkymään seuraavan kahden vuoden ajan mm. Atleticon sähköisissä medioissa, ottelutapahtumissa sekä muissa julkaisuissa. Lisätietoa yrityksestä löydät täältä.