Yhteistyö jatkuu DSV:n ja Backman-Trummerin kanssa

dsv-backman-trummerJoulu lähestyy, joten hyvät uutiset saavat jatkoa: Atletico tiedotti nimittäin tänään tehneensä kaksi merkittävää yhteistyöpuolen jatkosopimusta jo vuodesta 2013 saakka Atleticoa tukeneiden DSV:n ja Backman-Trummerin kanssa!

Sopimukset ovat yksivuotisia ja takaavat sen, että logistiikka-alan kärkitoimijat näkyvät tulevallekin kaudella laajalti malmilaisten toiminnassa, kertoo Tico-kumppanuuksista vastaava Janne Vottonen:

– DSV ja Backman-Trummer ovat meidän pitkäaikaisimpia kumppaneita, joten olen ekstratyytyväinen siitä, että yhteistyö jatkuu. Näiltä kansainvälisestikin tunnetuilta yrityksiltä saamamme tuki on ollut ensiarvoisen tärkeää ja täällä päässä pidämme toki huolta siitä, että rahallisella panostukselle tulee myös aitoa vastinetta. DSV ja Backman-Trummer näkyvät siis jatkossakin merkittävällä tavalla meidän peli- ja harjoitusvarusteissa sekä ylipäänsä kaikessa Tico-viestinnässä myös tulevana juhlavuonna.

Ticogear
DSV:n voi bongata mm. Atleticon pelivarusteista, kuvassa shortsien lahkeesta ja takapuolelta

Historiallisen hyvää tulosta vuonna 2017 tehnyt DSV pitää sekin yhteistyötä tärkeänä. Yhteistyöstä DSV Roadin päässä vastaava Markku Wasenius avaa yritysten motiiveja seuraavasti:

– Tottakai taustalla painaa oma futistausta niin junioreissa kuin äijissäkin. DSV ja Backman-Trummer ovat tehneet myös jo pitkään hyvää yhteistyötä keskenään sekä myös malmilaisen futiksen parissa, mikä on näkynyt esim. junnujoukkueiden ja Atleticon tekstiileissä. Joten tottahan toki me MPS / Atleticoa tuetaan myös ensi kaudella ja uskotaan vahvaan menestykseen. Toivotan kovasti tsemppiä tulevaan kauteen ja nousun tavoitteluun!

DSV-yhtiöt on iso kansainvälinen moniosaaja, joka on laajentanut juurensa Tanskasta yhteensä 70 maahan eri puolella maailmaa. DSV:n toiminnan kulmakiviä on isosta koostaan huolimatta sen ketteryys ja joustavuus sekä kokonaisen logistiikkaketjun hallinta niin lento- kuin merirahdessa ja maantiekuljetuksissa.

Backman-Trummer Oy kuuluu DSV:n läheisiin kumppaneihin ja tarjoaa niin ikään globaaleja logistiikkapalveluita niin maalla, raiteilla, ilmassa kuin merelläkin. Yhtiö hoitaa myös satamalogistiikkaa useammassa Suomen satamista. Yli 130 vuotta vanha yritys kuuluu osaksi pohjalaisjuurista KWH Groupia.