Atleticon kapteenisto kaudelle 2017

Kuntavaalit lähestyvät jälleen hyvää vauhtia, mutta saunan lauteilla äänestettiin viime viikonloppuna aivan toisen mittakaavan päätäntävallasta – valinnassa oli nimittäin Atleticon kapteenisto alkavalle kaudelle!

Varakapteenit Henri Mattsson (vas.) ja Mikko Huupponen välissään ykköskipparina jatkava Timo Kinnunen.
Varakapteenit Henri Mattsson (vas.) ja Mikko Huupponen välissään ykköskipparina jatkava Timo Kinnunen.

Keltainen laiva on yhä tukevasti kurssilla ja ruori hyvissä käsissä; pelaajiston luotto Timo Kinnuseen ei horju edelleenkään, ja valmennusvastuutaan täksi kaudeksi leikkaamaan onnistunut “eterno capitano” aloittaa jo seitsemännen kautensa “C-miehenä”.

Varakapteeneina toimivat jo pari edellistäkin vuotta pestiä hoitanut Mikko Huupponen sekä viimeksi kaudella 2014 kolmikon täydentänyt Henri Mattsson, jonka vahva yhdistystoiminta- ja pelaaja-asiamiestausta epäilemättä tasoittivat tietä luottamustehtävään palaamisessa.