Teemu Lipponen palaa Atleticoon

Atletico julkisti tänään ensimmäisen pelaajahankintansa kaudelle 2017, kun Teemu Lipponen (s. 1988) tekee odotetun paluun Tico-paitaan. “Lippo” edusti Atleticoa jo muutamassa ottelussa kaudella 2007 joukkueen taistellessa sarjanoususta Vitoseen, mutta pysyvästi hän kuului joukkueen rinkiin Nelosen ja Kolmosen kausilla 2009-2010 ennen siirtymistään MPS:ään.

lippo28-vuotias sähäkkä laitapuolustaja seilasi MPS:n kanssa Kakkosen ja Kolmosen väliä, minkä lisäksi hän on ehtinyt edustaa myös Kakkosessa pelanneita FC Myllypuroa ja FC Viikinkejä. Lipponen itse on hyvillä fiiliksillä paluustaan:

Siirtyminen takaisin keltapaitaan ja Malmille on kuin kotiin palaisi. Tässä seurassa on kuitenkin otettu ne ensiaskeleet fudiksen parissa.

Viime vuodet ovat kuitenkin olleet enemmän tai vähemmän rikkonaisia loukkaantumisista johtuen, minkä vuoksi Lippo itsekin odottaa jo paluuta pelikentille:

Odotan hyvää ja hauskaa fudista, mistä Tico on tunnettu. Ja tietty nousutaistelua. Pari viime kautta on menneet itsellä aika vihkoon, niin olisi mukavaa saada pelattua ehjä kausi ilman loukkaantumisia ja saada itsensä taas kunnolla pelikuntoon, toteaa Lipponen.

Myös päävalmentaja Eddie Finch on syystäkin iloinen:

– Olen todella tyytyväinen saadessamme Teemun meidän rinkiin. Häneltä löytyy reilusti kokemusta ja laatua laitarooleissa sekä ratkaisusyötöissään. Odotan, että hän tekee kovasti duunia pre-seasonilla ja pyrimme auttamaan hänet hyvään kuntoon tulevaa kautta ajatellen.”

Marraskuusta saakka treeniringissä olleen Lipon ensiesiintyminen Tico-paidassa nähtäneen jo tulevien viikkojen treenipeleissä.