Granlundista Atleticon uusin yhteistyökumppani!

Atletico on solminut yhteistyösopimuksen talotekniikkapuolella konsultointia ja ohjelmistoja tekevän Granlund Oy:n kanssa. Malmilla päämajaansa pitävän Granlundin ja Atletico Malmin välinen yhteistyösopimus on kaksivuotinen ja koskettaa kausia 2017-2018.

Yhteistyö tulee tänä aikana näkymään Atleticon viestinnässä, nettisivuilla ja ottelutapahtumissa.

Granlund Oy
Granlundin viestintäpäällikkö Riikka Linna perustelee yhteistyön aloitusta paikallisuudella:

– Granlundin pääkonttori on ollut Malmilla jo 90-luvulta alkaen. Tuemme mielellämme paikallista urheilutoimintaa.

Myös Atleticon puolelta yhteistyöasioita hoitava Janne Vottonen katsoo asiaa samalla tavalla:

– Granlund on iso perinteikäs talo, jonka rooli malmilaisena työllistäjänä on ollut jo pitkään merkittävä ja meille on ilman muuta iso kunnia saada alansa merkittävin toimija kumppaniksemme. Granlundilta saatava tuki on ilman muuta erittäin tärkeää meidän koko toiminnan pyörimisen kannalta ja ollaan siitä äärimmäisen kiitollisia.

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Yhtiö panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan ja toimintamme keskiössä on rakennusten energiatehokkuuden edistäminen. Toiminnan vahva perusta muodostuu uusien energiaratkaisujen, toimialojamme tukevien ohjelmistojen sekä integroidun suunnittelun kehittämisestä. 1960 perustetulla Granlundilla työskentelee yli 700 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Lisätietoa osoitteessa: www.granlund.fi