Atletico solmi yhteistyösopimuksen Uudenmaan Pohjatutkimus Oy:n kanssa

Uusin lisäys Atleticon yhteistyökumppaneiden joukkoon on helsinkiläinen Uudenmaan Pohjatutkimus Oy. Pohjarakennesuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto solmi Atleticon kanssa kaksivuotisen sopimuksen, eli tulee olemaan vahvasti mukana toiminnassa kausien 2017-2018 ajan. Sopimukseen sisältyy myös optio kolmannesta vuodesta. Yhteistyö näkyy laajalti Atleticon tulevissa peli- ja harjoitusvarusteissa sekä mm. näillä nettisivuilla ja ottelutapahtumissa.

Uudenmaan Pohjatutkimus Oy_logo
UPT Oy:n toimitusjohtaja näkee yhteistyön pohjana samanlaisen menestysreseptin:

– Atletico Malmi on nousujohteinen hyvällä imagolla varustettu joukkue, jota UPT lähtee erittäin hyvin mielin tukemaan tuleville kausille. Rautainen ammattitaito, kova työ ja positiivinen meininki on, ja tulee olemaan, menestysresepti niin Atleticolle kuin UPT:lle myös tulevaisuudessa, kommentoi Ossi Pirinen.

Atleticon puolella ollaan puolestaan äärimmäisen iloisia uuden yhteistyökumppanuuden kynnyksellä:

– Olen todella iloinen, että UPT päätti lähteä kanssamme yhteistyöhön. Meillä on pelkästään hyvää sanottavaa heistä yrityksenä ja kaikesta toiminnasta kuvastuu todellinen ammattitaito omalla alallaan. Sopimuksen myötä me yritetään pitää huoli siitä, että yhä useampi koillishelsinkiläinen valitsisi UPT:n teettäessä esim. maaperätutkimusta omalle talolleen. Ja UPT taas puolestaan yhteistyöllään varmistaa, että meillä on jatkossakin mahdollisuus pyörittää Kolmosen kärkitason jalkapallotoimintaa, veistelee Atleticon puolesta Janne Vottonen.”

Uudenmaan Pohjatutkimus Oy on vuonna 1988 perustettu, pohjarakennesuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto, jonka toimialaan kuuluvat maaperätutkimukset, mittaukset sekä perustus- ja rakennesuunnittelu. Pätevän henkilökuntansa ja kilpailukykyisten hintojensa ansiosta yritys on vakiinnuttanut paikkansa merkittävänä tekijänä maanrakennuksen teknisten palveluiden alalla. Katso lisää osoitteesta: http://www.uudenmaanpohjatutkimus.fi