Regions’ Cupin välieräparit selvillä!

Regions’ Cupin kautta mainetta ja mammonaa tavoittelevien piiritason joukkueiden määrä on tämän vuoden osalta kaventunut 128:sta jo neljään. Tänään Palloliitto arpoi turnauksen viimeisetkin mohikaanit välieräpareiksi, joista toisessa Atletico saa vastaansa FC Legirus Interin Vantaalta. Kotietu parissa on Ticolla.

Sarjapeleistäkin ikävän tuttu Legirus tuskin kaipaa ihmeemmin esittelyjä enää tässä vaiheessa. Ennakkoonkin turnauksen kenties kiistattomimmaksi voittajasuosikiksi eri tahoilla nostettu korsolaislegioona on tehnyt vastustajistaan selvää jälkeä kierros kierrokselta takomalla viidessä ottelussa jo melko kunnioitettavat 39 maalia eikä omiin ole uponnut vielä pallon palloa. Haastetta on siis luvassa kerrakseen!

Toisessa välierässä Atleettien lohkokaveri NJS (Nurmijärvi) mittaa Kolmosen Satakunta-Tampere-lohkon keulilla vyöryvän Pallo-Iirot (Rauma). Otteluparien lisäksi erillisellä arvalla ratkesi myös tulevan finaalin kotistatus, josta myöhemmin ilmoitettavalla puolueettomalla kentällä pelattavassa loppuottelussa pääsee nauttimaan voittaja Ticon puolelta “kaaviota”.

Liiton määrittämä runkopelipäivä välieräotteluille on sunnuntai 21.08., minkä johdosta Kolmosen ohjelmaan lauantaille 20.08. aseteltu Koillisen Derby Tico – PuiU siirtynee toiseen ajankohtaan.