Regions’ Cupin 2. kierros arvottu

Suvereeni voitto Chicken Wingsistä viikonlopun alla päästi Atleetit rauhassa odottelemaan tiistaita ja Regions’ Cupin 2. kierroksen arvontaa.

Toisella kierroksella vastus koveneekin heti kolmella sarjatasolla edellisestä eli siltä osin maksimiin, kun Ticoa isännöi pääasiassa Keravalla majaansa pitävä PKKU/Allianssi. Pallokerho Keski-Uusimaan “kakkosnippu” pelaa tällä kaudella Atleticon kanssa samassa Kolmosen lohkossa.

Atletico Akatemian turnaus sen sijaan hyytyi heti lähtöruutuun, kun kahden Vitosen joukkueen välienselvittelyssä Helsingin Pumppu vei jatkopaikan viime sekuntien lisäaikamaalilla.

Regions’ Cupin 2. kierroksen ottelut tulee pelata 15.05. mennessä, joten cup tarjoaa samalla Ticolle ja Allianssille oivan tilaisuuden voimasuhteidensa mittailuun hyvissä ajoin ennen kevätkierroksen päättävää keskinäistä sarjapeliä.