Suomen Cupin 4. kierros arvottu

Eilen Suomen Cupissa voitolla Kasiysi/Rockystä jatkoon edennyt Atletico pääsee turnauksen 4. kierroksella haastamaan ensimmäistä kertaa historiassaan Kakkosta pelaavan joukkueen virallisessa pelissä, kun liiton arvontapallosta vastustajaksi kuoriutui sarjatason kestomenestyjiin lukeutuva Gnistan lähes naapurista Oulunkylästä.

Tiedossa on kutkuttava ottelu jo niin paikalliselementin kuin myös joukkueiden pelaajistonkin osalta; aikoinaan Kipinän paidassa suorastaan kulttimaineeseen kohonnut Atleettien keskikentän maestro Mikko “Nitro-Hupi” Huupponen nauttii tiettävästi edelleen ogelilaiskannattajien varauksetonta ihailua, kun taas nyky-Gnistanissa entisistä ticolaisista pelaa hyökkäyskolmanneksen taidokas duracellpupu Miro Kauti.

Alempisarjalaisena Atletico saa otteluun kotiedun. Aikahaarukka cupin 4. kierroksen pelien läpiviemiseen ulottuu maaliskuun 18. päivään saakka.