Atletico palaa tänään treenikentille

Lomat on lusittu ja tänään koittaa odotettu paluu arkeen, kun Atleticon pre-season polkaistaan käyntiin Kartanon tekonurmella klo 20:00 alkaen. Tico-edustus harjoittelee tästä eteenpäin koko kevään ajan kolme kertaa viikossa (muutamia poikkeuksia lukuunottamatta), maanantaisin tiistaisin ja torstaisin klo 20-21 sekä pelaa noin 2-3 ottelua kuukautta kohden. Harjoitusottelulistaus julkistettiin viime viikolla ja ensimmäinen peli onkin edessä jo ensi viikon lopulla, kun Timo Kinnunen marssittaa suojattinsa KäPan A-junioreiden vieraaksi.

Tammikuun harjoitukset ovat vielä mallia avoimia, joten hyvästä pelaajatilanteesta huolimatta Atletico katsastaa muutamia uusia vahvistuksia ja pyrkii lyömään joukkueen lukkoon tammikuun loppuun mennessä.

Myös Atletico Akatemia palaa tällä viikolla treenikentille. Harjoitusmääriä ja vaatimustasoa piirun verran nostava ryhmä harjoittelee Kalle Niemen johdolla niin ikään tiistaisin (pallollinen harjoitus Puotilassa klo 21-22) ja torstaisin (lenkki + futsal Pukinmäessä / Malmilla klo 18:45-21:00). Myös Akatemian rinkiin mahtuu joitakin uusia pelaajia.

Kummassakin tapauksessa kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä ennakkoon Info-osiosta löytyviin tahoihin.