Pre-season käynnistyy ensi viikolla – otteluohjelma julkaistu

Atletico-pelaajisto on viettänyt jo parin viikon ajan ansaittua joululomaa, mutta kulisseissa on tapahtunut senkin edestä. Joukkueen 4.1. käynnistyvät harjoitusvuorot julkaistiin jo aiemmin syksyllä, mutta nyt pamahti ilmoille myös tiedote kevään treenipeliohjelmasta. Kuten aiemmin uutisoitiin, pelien määrään on haettu maltillista laskua ja määrän sijaan panostettu laatuun, mikä näkyy myös hyvin ottelulistauksessa.

Pelit käynnistyvät jo pre-seasonin toisella viikolla, kun joukkue kohtaa KäPan A-juniorit. Kiinnostavaksi pelin tekee se, että käpyläläisten päävalmentajana toimii Olli Harmainen, joka kuuluu myös Atleticon valmennusportaaseen. Ottelun funktiona on valmistaa malmilaiset seuraavalla viikolla pelattavaan Suomen Cupin 2. kierroksen kamppailuun HJK/Lsaloa vastaan.

Helmikuussa tahti tiivistyy sekä treeni- että pelikentillä ja Atleetit kohtaavat kolme tulevan kauden lohkojensa kärkisijoista todennäköisesti taistelevaa ryhmää. Vastaan asettuu viime kaudella lohkokakkosiksi sijoittuneet NuPS ja Kontu sekä uutta tulemista kärkikastiin tekevä HPS.

Maaliskuussa revanssimahdollisuus tarjotaan Kakkoseen nousseelle EsPalle sekä tehdään kaksi pidempää vierasreissua, Hämeenlinnaan ja Seinäjoelle. Hämeenlinnassa vastassa on Satakunnan piirin Kolmosessa neljänneksi sijoittunut Härmä ja Seinäjoella kohdataan puolestaan paikallisesta Kakkosesta pudonnut Kerho 07. Seinäjoki toimii myös Atleticon perinteisten kevätreissujen tradition jatkajana Kouvolan, Turun, Tampereen ja Jyväskylän perään. Matkan mahdollistaa tällä kertaa joukkueen hyvät suhteet Kerhon ykkösjoukkueeseen, Suomen mestaruuden vieneeseen SJK:hon.

Huhtikuussa valmistaudutaan jo tiiviisti kuun puolivälissä alkavaan Kolmosen kauteen ja pelataan tuttuun tyyliin kevään huipentava Mosa Cup, joka tarjoilee taas parasta koillishelsinkiläistä jalkapalloa ainoastaan viikkoa ennen sarjakauden alkua. Lisätietoa tulevasta Mosa Cupista on luvassa vielä tammikuun aikana.

Ohessa vielä ottelulistaus kokonaisuudessaan:

  • su 17.1. klo 21:00 KäPa ASM – Atletico Malmi @ Pallomylly
  • su 24.1. klo 20:00 HJK/Lsalo (4D) – Atletico Malmi @ Talin halli (Suomen Cupin 2. kierros)
  • pe 5.2. klo 19:00 NuPS – Atletico Malmi @ Hong Kong Arena, Nummela
  • su 21.2. klo 16:30 Atletico Malmi – HPS @ Kartano tn
  • la 27.2. klo 13:30 FC Kontu – Atletico Malmi @ Kartano tn
  • pe 4.3. klo 20:00 EsPa – Atletico Malmi @ Esport Arena, Espoo
  • su 20.3. klo 12:30 Hämeenlinnan Härmä – Atletico Malmi @ Pulleri tn, Hämeenlinna
  • la 26.3. klo 14:00 Kerho 07 – Atletico Malmi @ Wallsport Areena, Seinäjoki
  • la 9.4. Mosa Cup @ Tapanila tn (2 ottelua)

Näiden lisäysten pohjalta Atleticon ottelukalenteri on valmis ja ainoastaan Suomen Cupin sekä Regions’ Cupin oletetaan tekevän siihen muutoksia mahdollisilla lisäotteluillaan.