Regions’ Cupin toisen kierroksen ottelu pelataan su 5.5. Tapanilassa

Atletico selvisi pienistä vaikeuksista huolimatta melko odotetusti Regions’ Cupin toiselle kierrokselle kaatamalla HIFK/2:n lukemin 2-1. Seuraavalla rundilla vastaan asettu Kutosessa pelaava Karhupuiston Vartijat (KPR). Keskinäiselle ottelulle haettiin jonkin aikaa pelipaikkaa, mutta ajankohdaksi on viimein varmistunut sunnuntai 5.5. klo 13:30 ja pelipaikaksi Tapanilan tekonurmi.

Vaikka Atletico lähtee virallisesti otteluun vierasjoukkueena, ottelu pelataan siis kuitenkin joukkueen tutulla kotikentällä Helsingin huonosta kenttätilanteesta johtuen. Tämä palvelee tietysti keltapaitoja erinomaisen hyvin.

Vastustaja on varsin tuntematon suuruus, vaikka lyhyellä selvittelyllä olikin löydettävissä, että joukkue pelaa jo seitsemättä kauttaan Helsingin piirin sarjoissa, tänä vuonna jopa samassa lohkossa kakkosjoukkueemme, Atletico Akatemian kanssa. Suosikin viitta langennee kuitenkin suosiolla Atleeteille, sillä KPR kohtasi jo tänä talvena samaisen HIFK/2:n, joka murskasi tuolloin Kallion suojatit lukemin 13-0.