Suomen Cupin ensimmäiset kierrokset arvottu

Palloliitto arpoi tänään Suomen Cupin ensimmäiset kaksi kierrosta ja asetteli Atletico Malmin tälläkin kertaa heti ensimmäiselle rundille. Vastaan asettuu niin ikään Kolmosessa pelaava FC Kontu. Otteluparin voittaja kohtaa joko Töölön Vesan tai FC Heivin riippuen näiden joukkueiden keskinäisestä paremmuudesta.

Arpa oli sillä tapaa jännittävä, etteivät joukkueet ole koskaan kohdanneet virallisissa peleissä miesten tasolla. FC Kontu on sijoittunut parin viime kauden ajan Kolmosen lohkossaan viidenneksi ja edustanut tasaisen hyvää keskikastia. Joukkueella on takanaan myös hieno historia divarijoukkueena ja toisaalta kokemusta cup-otteluista (viime vuonna Regions’ Cupissa aina välieriin saakka), joten helppoa koitosta tuskin kannattaa odottaa, vaikkakin kontulalaiset ovatkin varmasti täysin voitettavissa.

Jo muutaman vuoden todella pahasti tuuliajolla ollut Suomen Cup arvottiin jälleen maantieteellisesti arvontakoreittain, jolloin pääkaupunkiseudun joukkueet kohtaavat ensin toisiaan ja myöhemmin sitten mm. Kakkosen ja Ykkösen joukkueita valtakunnallisemmin. Ensimmäiset kaksi ottelukierrosta tulisi olla pelattuna aikavälillä 15.12.-17.02, joten odotettavissa on siis lumisia taistoja jo heti uudenvuoden jälkimainingeissa. Tarkempi ajankohta tiedotetaan heti sen varmistuttua.

Muut otteluparit (mm. Atletico Akatemian osalta) voit tarkistaa osoitteista:
http://www.palloliitto.fi/suomencup/ottelut-ja-tulokset/miesten-suomen-cupin-1-kierros
http://www.palloliitto.fi/suomencup/ottelut-ja-tulokset/miesten-suomen-cupin-2-kierros