Alustavat lohkojaot kaudelle 2013

Palloliitto julkisti viimein myös tulevan kauden alustavat lohkojaot. Aiemmista kausista poiketen Atletico Malmi löytyy tällä kertaa 3. lohkosta, joka pitää sisällään läntisen alueen sijaan pääasiassa radanvarrelta ja Lahden seudulta löytyviä nippuja. Luvassa siis todella paljon uusia vastustajia ja mielenkiintoisia vierasreissuja.

Lohkojako ei ole kuitenkaan vielä lopullinen, joten muutoksia saattaa tapahtua. Joka tapauksessa, tämä tuo lisäintoa valmistautuessa tulevaan kauteen, varsinkin kun viime viikkojen höntsäilytapahtumissa on nähty yli 20-päinen joukko Atleetteja kirmailemassa nahkakuulan perässä.

Lohko 3

PK-35/VJS (2D), Helsinki
Allianssi Vantaa (4D)
FC Kontu/2 (4D), Helsinki
HerTo, Helsinki
FC Viikingit ed/2, Helsinki
MPS/Atletico Malmi
HyPS, Hyvinkää
Reipas, Lahti
Nopsa, Nastola
RiPS, Riihimäki
Stars, Lahti
Lahen Pojat JS, Lahti

Muut lohkot nähtävillä täältä.