Cup-avauksen ajankohta selvillä

Atletico ja FC Kontu kohtaavat Suomen Cupin 1. kierroksen ottelussa lauantaina 12. tammikuuta Talin hallissa klo 14:15 alkaen.

Jokavuotiseen tapaansa Helsingin piiri jakoi tänään cupiin osallistuville joukkueilleen pelivuoroja. Atleettileirin etukäteen elättelemät toiveet eivät juuri paremmin olisi voineet täyttyä, sillä nyt saatu vuoro antaa paitsi arvokasta valmistautumisaikaa vuodenvaihteen jälkeen käynnistyviä harjoituksia ajatellen, myös erinomaiset puitteet itse ottelulle. Ulkona vallitsevien, kuluvalle vuodenajalle tyypillisten sääolojen johdosta taivasalla pelaamiseen liittyy omat haasteensa, ja lisäksi Talin fasiliteetit ovat tunnetun laadukkaat, aina vastikään uusitusta jalkapallonurmesta alkaen!

Otteluparin voittaja kohtaa cupin 2. kierroksella joko Töölön Vesan (4D) tai Helsingfors Idrottsvännerin (FC HEIV, 6D), jotka ratkovat keskinäisen kamppailunsa “sattumalta” niin ikään Talissa heti Atleettien matsin jälkilöylyissä!