Atletico palaa kesälomilta harjoitusotteluiden merkeissä

Kesälomat on jälleen onnistuneesti lusittu ja myös Atletico palasi eilen treenikentille kevyen pallottelun merkeissä. Kevätkauden mollivoittoiset otteet eivät ole missään nimessä lannistaneet Atleetti-ryhmää, vaan tarkoitus olisi taistella vielä sarjapaikasta tosissaan. Ennakoitua vaikeampi kausi on toki näkynyt perustekemisessä, mutta siitäkin huolimatta henki joukkueen sisällä on silti erittäin positiivinen. Suunta pelillisten esitysten puolesta ei voi olla tästä kuin ylöspäin, mitä edesauttaa liki koko kevään puuttuneiden muutamien runkomiesten paluu sekä neuvottelut siirtomarkkinoilla. Näistä kuitenkin lisää, kun jotain todellista kerrottavaa ilmenee!

Atletico on sopinut kesätauolle myös muutamia harjoitusotteluita. Tulevana torstaina kohdataan ensin Atleticon kakkosjoukkue, Kutosessa pelaava Atletico Akatemia ja heti Atleticon kesäpäivien jälkeen maanantaina pelataan Mosa Cupissa väliin jäänyt Pohjois-Helsingin hegemoniataisto samaisen divisioonan PuiUa vastaan.

Atletico Malmi – Atletico Akatemia to 19.7. klo 19.00 Siltamäen nurmella
PuiU – Atletico Malmi ma 23.7. klo 18.30 Puistolan nurmella