Cup-otteluita arvottu

Suomen Cupin 4. kierroksen otteluita on odoteltu jo hyvä tovi, mutta viimein Palloliitto sai arvotuksi otteluparit, tosin viikon myöhässä. Samalla selvisi siis seuraava vastustajamme, mikäli tulevana sunnuntaina, 19.2. pelattava kolmannen kierroksen ottelu Ponnistusta vastaan päättyy suotuisasti. Tämän jälkeen vastaan asettuu voittaja parista AC Vantaa/2 – Riihimäen Palloseura. Kuulopuheiden mukaan AC Vantaa pelaisi nimestään huolimatta ykkösjoukkueellaan, joten myös neljännellä kierroksella on odotettavissa tiukka taisto kolmosdivarijoukkuetta vastaan. Muut otteluparit löytyvät Suomen Cupin sivuilta.

Palloliitto julkisti myös viime viikolla myös Suomen Regions Cupin arvontatulokset. Kauden 2012 aikana ensimmäistä kertaa pelattava ja Kolmosdivarista alaspäin harrastejoukkueille järjestettävä turnaus toteutuu siis viimein ja luonnollisesti myös molemmat Atleticot ovat heti mukana. Atletico Malmin arpa oli heti myös varsin suosiollinen, sillä joukkue pääsi suoraan kakkoskierrokselle ja kohtaa viime kaudella Kutosessa keskikastiin sijoittuneen FC Playmatesin. Regions Cup alkaa huhtikuussa ja tarkempi peliajankohta selviää myöhemmin. Lisätietoa turnauksesta ja ottelupareista löytyy Palloliiton sivuilta.