Atleticon kapteenisto kaudella 2020

Atleticon perinteikäs kapteeniston valinta kuluvalle kaudelle suoritettiin ajallaan kevättalvesta normien mukaisella joukkueäänestyksellä, mutta tulosten julkistus jäi sittemmän myllerryksen johdosta lopulta roikkumaan ilmaan. Nyt vallitsevien olosuhteiden ollessa rauhoittumaan päin tämäkin epäkohta saadaan viimein korjattua!

Ticon kapteenisto vuosimallia 2020: varakapteeni Henri Mattsson (vs.), kapteeni Timo Kinnunen ja varakapteeni Kustaa Käki.

Viime kauden kipparitriolle riitti luottamusta siinä määrin, että koko “kirjainkolmikko” jatkaa muuttumattomalla koostumuksella. Kapteenina toimii jo kymmenettä kautta peräjälkeen lähes itseoikeutetusti Ticon capitano eterno, Timo Kinnunen. Kaudeksi 2009 joukkueeseen liittynyt Timo sai nauhan hauikseensa virallisesti ensi kertaa kaudella 2011, eikä ole siitä sittemmin joutunut luopumaan. Varakapteeneina jatkavat Kustaa Käki sekä joukkueen oma luottamusmies Henri Mattsson.