Talven ensimmäinen pelaajahankinta on selvillä – Elis Rintala palaa kotiin!

Atletico-fanit saivat kovasti toivotun joululahjan, kun joukkue tiedotti juuri ennen joulupyhiä tehneensä vuotta 2020 koskevan sopimuksen Atletico-legendoihin kuuluvan maalivahti Elis Rintalan (s. 1994) kanssa. Viime kaudella 16 peliä Kakkosessa vantaalaisen VJS:n riveissä torjunut Rintala palaa näin Tico-maalille vuoden tauon jälkeen ja vahvistaa jo entuudestaan kovaa veskariosastoa.

25-vuotias Rintala on Tico-faneille enemmän kuin tuttu mies, sillä hän on pitänyt Atleticoa pystyssä kerran jos toisenkin joukkueen viimeisenä lukkona pelaamiensa kuuden vuoden aikana. 98 Kolmosen ottelua ja yhteensä 121 virallista peliä malmilaismaalilla ovat tuoneet peräti kuusi ”Vuoden maalivahti”-valintaa joukkueen sisäisissä äänestyksissä sekä aateloinnin viime kauden päätteeksi myös Atletico Hall of Fameen.

Päävalmentaja Eddie Finch on syystäkin innoissaan:

– Joillekin Atletico-perheen jäsenistä Elis tulee olemaan aina se “nuori poika”. Mutta minulle hän on näyttäytynyt yhtenä kypsimmistä joukkueen jäsenistä siitä saakka, kun työskentelimme hänen ja Timon (Kinnunen) kanssa PK-35:n 00-joukkueessa mm. Eeliä (Lehto) koutsaten – samoin kuin silloin, kun hän päätti ottaa rohkean askeleen Kakkoseen viime vuoden päätteeksi.

On ilmiselvää, että olemme kaikki haltioissamme hänen paluustaan, eikä vähiten Kaapo (Sinervo) ja Erkka (Niini), jotka tulevat kolmikkona muodostamaan vahvan ja tasapainoisen veskariporukan. Erkka pystyy myös näin kehittämään piileviä taitojaan kenttäpelaajana. Tervetuloa kotiin Elis!

Kolmosen kiistattomaan maalivahtieliittiin pitkin 2010-lukua kuulunut Elis siirtyi viime kauden päätteeksi VJS:ään ja kohosi odotetusti ykkösveskariksi myös Vantaalla pelaten valtaosan joukkueen otteluista ja pitäen kolmessa pelissä maalinsa koskemattomana. Veri veti kuitenkin takaisin Atleticoon, ja mies odottaakin jo kuumeisesti Malmin derbyjä sekä paluuta tuttuihin kulmakuppiloihin.

– Odottavilla ja hyvillä fiiliksillä palaan Ticoon, viime kaudelta sain sen mitä hain. Jo kauden aikana keskusteltiin Eddien kanssa mitä mahdollisesti jatkossa, ja kauden jälkeen oli selvää, että palaan Ticoon jossain roolissa. Timo ja Kusti (Kustaa Käki) houkuttelivat sitten höntsiin mukaan ja todella mukava on olla taas mukana.

Ensi kaudella odotan lähinnä Malmin herruuden palauttamista kotiin ja Crazy Horsen kulmapöytään paluuta totta kai ranneke kädessä!

Lisää ensi kautta koskevaa uutisointia luvassa lähiaikoina.