Atletico palaa viikon kuluttua treenikentille – Myös uudet pelimiehet ovat tervetulleita näytille

Yli kuukauden mittainen treenitauko on taas kohtapuoliin pidetty ja joukkue ladannut akkuja riittävästi palatakseen pelikentille. Varsinainen preseason käynnistyy tuttuun tyyliin vasta tammikuussa, mutta jo marras-joulukuussa on tarjolla rentoa höntsäilyä kerta viikkoon -tahdilla. Neppailujen tavoitteena on pitää kuntoa yllä, valmistaa tammikuiseen starttiin sekä samalla katsastaa myös uusia pelaajia mahdollisimman matalan kynnyksen tapahtumissa.

Marraskuun harjoitukset Pallomyllyn lämmitetyssä hallissa:

– Torstai 15.11. klo 21:00-22:00 (paikalla klo 20:30)
– Torstai 22.11. klo 21:00-22:00 (paikalla klo 20:30)
– Torstai 29.11. klo 21:00-22:00 (paikalla klo 20:30)

Joukkueen perusrunko on sitoutunut jatkamaan myös tulevalla kaudella, mutta mukaan etsitään muutamia uusia pelaajia. Tavoitteena on tuoda mukaan sekä nuorempaa kaartia että vahvistaa jo entuudestaan kovatasoista ryhmää.

Jos siis koet pärjääväsi Kolmosen kärkipään ryhmässä ja mielit osaksi hyvähenkistä, uniikkia malmilaisyhteisöä, saavu näyttämään taitosi. Osallistuminen treeneihin ei tietenkään sido sinua vielä mihinkään.

Uusia pelaajia pyydetään olemaan myös etukäteen yhteyksissä joko päävalmentaja Eddie Finchiin tai joukkueenjohtaja Janne Vottoseen. Yhteystiedot löydät Info-osiosta. Kerrothan viestissä ikäsi, pelipaikkasi sekä aiemman futistaustasi.

WeWantYou2019