Katsaus Kolmosen sarjaohjelmaan

Atleticon osalta tasan viikon päästä käynnistyvän Kolmosen otteluohjelma on hiljan saavuttanut lopullisen muotonsa tositoimien lähestyessä.

Kauden avauskoitos löytyy kalenterista ensi torstailta 19.04. Riihimäellä RiPSin vieraana, ja kesän nurmisesonkia silmälläpitäen vieraspainotteiseksi sumplitun alkukauden ensimmäinen kotipeli puolestaan on Tapanilassa lauantaina 05.05. Lahden Reipasta vastaan. Tuon jälkeen keltapaidat palaavat Mosaan seuraavan kerran vasta syyskierroksen viimeisiin matseihin, sillä kesän ajaksi joukkuetta kutsuu jälleen Pukinmäen nurmi. Myös “vieraspeli” Atlantis FC:tä vastaan otellaan odotetusti Puksussa.

Täysin uusia matkakohteita kaudelle on vain yksi, Jokela, ja lähes yhtä eksoottinen Havukosken kenttä Vantaalla palaa reissukalenteriin ensi kertaa sitten junnuvuosien turnausten. Kesän vierasturneen etapeista katseet kohdistuvat jo nyt Lahden Kisapuistoon, jossa Tico on toki pelannut aiemminkin, mutta nyt tutuksi tulee vihdoin myös Kispin pääsareena eli stadion, jopa kahteenkin eri otteeseen.

Atleetit päättävät sarjakautensa lauantaina 06.10. kotiottelulla ensimmäistä kertaa sitten syksyn 2014 – joskin tuolloin “saunaillan alkulämmöt” LoPaa vastaan vedettiin evakossa idän puolella Myllypurossa; edellinen Koillisessa pelattu päätöskierroksen kotimatsi oli Mosan RiRa-trilleri 2012.

Koko kolmoslohkon sarjaohjelma on nähtävillä Palloliiton tulospalvelussa.