Atleticolta poikakalenteri vuodelle 2017

Atleticon sosiaaliseen mediaan eilen ilmestynyt, “060716”-tekstillä ja Atleticon logolla varustettu kuva enteili, että tänään tultaisiin julkistamaan jotain suurta. Ja nyt on viimein aika paljastaa pitkään muhineet suunnitelmat myös laajemminkin: Atletico uusii parin vuoden takaisen menestysprojektinsa ja kuvaa poikakalenterin vuodelle 2017!

Poikakalenteri2014-Pienempi
Aiempi menestyskalenteri saa odotetusti jatkoa.

Vuonna 2013 Atleticon 20-vuotisjuhlien kunniaksi toteutettu kalenteriprojekti (vuodelle 2014) osoittautui menestykseksi, kun ensimmäinen erä vietiin käsistä ja lisäeräkin meni lopulta kaupaksi useiden medioiden (mm. Iltalehti ja Stara) uutisoidessa projektista. Olikin luonnollista, että jossain vaiheessa kuvattaisiin jatko-osa.

On tämä välähdellyt keskusteluissa käytännössä jokaisella kaudella. Aiemmin ei vaan ole ollut sellaista samanlaista inspiraatiota. Taustojen lisäksi myös pelaajisto vaikuttaa olevan vielä aiempaakin innokkaammin messissä, joten mikä jottei kalenteria toteutettaisi ja siten ilostutettaisi myös sporttisesta mieskomeudesta nauttivia fanejamme, intoilee Tico-puuhamies, Janne Vottonen.

Suunnitelmat ovat jo tässä vaiheessa varsin pitkällä:

– Studio ja kuvaaja on varattu itse asiassa jo ensi viikolle ja tavoitteena olisi saada kalenteri painoon vielä kesän aikana. Siten ensimmäiset kappaleet olisivat saatavilla syksyn peleissä ja joululahjaostoksia mietittäessä, vahvistaa Vottonen tarkempia teemoja tai sisältöjä kuitenkaan tässä vaiheessa paljastamatta.

Kalenterikuvat2014
Edellinen poikakalenteri näytti kuviensa puolesta tältä.

Motiiveja Vottonen avaa puolestaan varsin avoimesti:

– Suurimmaksi osaksihan tämä kuvataan faneja varten, mutta tottakai taustalla on myös halu lujittaa jo entuudestaan vahvaa yhteishenkeä ja päästää uudetkin pelaajat nauttimaan tällaisesta vähän erilaisemmasta proggiksesta. Eikä tästä varmasti ainakaan haittaa Atletico-brändille tai taloudelle.

Aiemman kalenterin tuotot käytettiin Atleticon talviharjoitteluun ja uusiin varusteisiin ja sama teema tuntuisi jatkuvan myös tämän kalenterin osalta

– Tottakai talouttakin täytyy miettiä, koska jokainen kerätty euro on pois pelaajien kausimaksuista ja niitä tässä yritetään tälläkin kertaa vähentää. Mitään laajempaa liiketoimintaa ei ole kuitenkaan tarkoitus tehdä vaan tämä on enemmänkin vastine sellaisille perinteisille varainkeruutavoille, kuten esim. arpojen tai vessapaperin myynnille. Mutta huomattavasti persoonallisempi ja mielekkäämpi sellainen.

Tarkemmasta saatavuudesta ja hinnoittelusta tullaan uutisoimaan näillä sivuilla painoksen valmistuttua. Lisätietoja kaipaavia tai esimerkiksi yritysyhteistyöstä kiinnostuneita tahoja pyydetään siis olemaan suoraan yhteydessä Vottoseen. Yhteystiedot löytyvät Info-osiosta.