Atletico julkisti kaksi uutta pelaajahankintaa – Kauti ja Vapaa siirtyvät keltapaitoihin

Eiliset pikkujoulut toimivat myös kahden uuden Atleetin esittelytilaisuutena. Jo entuudestaan hyvätasoinen rinki saa kaksi todellista huippuvahvistusta, kun Miro Kauti ja Aku Vapaa liittyvät Atleticon riveihin alkavalla kaudella. Samalla joukkueen rinki on likimain valmis ja ainoastaan yhdestä siirrosta käydään vielä neuvotteluja.

Aku ja Miro saivat heti keltaista ylleen.

Uusista pelaajista Miro Kauti (s. 1992) siirtyy naapuriseura Gnistanista (2. div), jonka keltaista paitaa hän kantoi menestyksekkäästi edelliset kaksi kautta. PuiU:n kasvatti Miro on “G:n” ohella pelannut uransa varrella myös HJK:ssa ja PK-35:ssä. Loukkaantumiset ovat kuitenkin haitanneet lopullista läpimurtoa Kakkosessa ja hyökkäävä keskikenttäpelaaja viettikin loppukauden 2013 lainalla PK-35/VJS:ssä, tehden viidessä pelissä kunnioitettavat kymmenen maalia.

– Kauti on meille kullanarvoinen vahvistus. Sen lisäksi, että hän näkee pelin todella hyvin, on hän myös erinomainen viimeistelijä, minkä tuo loppukauden maalilukukin kertoo. Miro on äärimmäisen vaativa itseään ja myös muita kohtaan, joten hän istuu Ticon filosofiaan erinomaisesti, kommentoi joukkueen päävalmentaja Antti Raudoskoski.

Toinen tulokas, Aku Vapaa (s. 1992) vaihtaa Atleticoon puolestaan edellisellä ja tulevallakin kaudella samassa Kolmosen lohkossa pelaavasta PK-35/VJS:stä. Laitarooleissa ja hyökkääjänä viihtyvä Aku on lähtöisin Nurmijärveltä, jossa hän edusti myöhemmin NJS:ksi fuusioituneita Natevaa ja FC Nurmijärveä. Ennen siirtymistään PK-35:een Aku pelasi myös FC Jokereissa ja AC Allianssissa. Akulla on vyöllään jo useampikin kausi kokemusta miesten sarjoista, etupäässä Kakkosta ja Kolmosta PK-35/VJS:n mukana, mutta myös yksi ottelu 1. divisioonassa.

– Aku on äärimmäisen nopea sekä pallollisena että pallottomana – itse asiassa yksi nopeimpia pelaajia pallollisena, joita tiedän. Todella inhottava puolustettava sekä innovatiivinen pelaajatyyppi. Erittäin tärkeä sopimus siis Atleticolle.

Samalla julkistettiin myös ikävä uutinen siitä, että joukkuetta viimeiset pari kautta hyvin palvellut Toni Valido keskittyy vastaisuudessa valmennusuraansa ja joutuu siksi jättämään täysipainoisen pelaamisen nuoremmilleen. Alkavalla kaudella Toni pelaa kuitenkin Nelosta MPS/Old Starsin riveissä.

Atletico toivottaa uudet pelaajansa tervetulleiksi ja Tonille kaikkea hyvää valmennusuransa alkutaipaleilla!